Ο πλαστικός χειρουργός Ανδρέας Φουστάνος μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τη σχέση που έχει με τις κόρες του και το λόγο που κατηγορεί κάποιους πελάτες του και συναδέλφους του.

Τι είπε όμως για την ένοπλη ληστεία με θύμα τον ίδιο; Όπως είπε είχε δεχθεί εισβολή, με τους κακοποιούς να τον ακινητοποιούν και να τον φιμώνουν. «Εγώ δεν φοβήθηκα, αλλά σκεφτόμουν μην φοβηθούν οι ληστές και με πυροβολήσουν πάνω στον πανικό τους» σημείωσε και πρόσθεσε: «Όταν σου βάζει ένα πιστόλι στον κρόταφο, λες θα την τραβήξει την σκανδάλη;».

Ο πασίγνωστος πλαστικός χειρουργός που έχει αλλάξει εκατοντάδες γυναικών μίλησε και για τη σχέση του με τις κόρες του. Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε ότι είναι περισσότερο «φίλοι». «Δεν μου εξομολογούνται τα πάντα, εγώ όμως το κάνω» συμπλήρωσε. Δε δίστασε επίσης να αποκαλύψεις  ότι το εγγόνι του προτιμά να τον φωνάζει «Ανδρέα» και όχι «παππού».

«Εδώ στην Ελλάδα η λέξη παππούς είναι υποτιμητική όπως την λένε, γι’ αυτό δεν θέλω να το ακούω από το εγγόνι μου» πρόσθεσε.

Για τις σχέσεις του με γυναίκες μικρότερης ηλικίας, ο Ανδρέας Φουστάνος σημείωσε: «Αφού μεγαλώνει η κόρη μου, είναι λογικό κάποιες σχέσεις μου να είναι συνομήλικες. Θέλω να κάνω παρέα με νεότερους ανθρώπους. Οι συνομήλικοί μου μού μεταφέρουν τα προβλήματά τους και δεν θέλω».

Παράλληλα, όπως υπογράμμισε δεν μετανιώνει για τις επιλογές που έχει κάνει στη ζωή του. Επίσης αποκάλυψε πως «ποτέ δεν είναι μόνος του».

Επίσης, μίλησε για τους γονείς του.

«Όταν έφυγα στη Βραζιλία για ειδικότητα πέθανε ο πατέρας μου και δεν είδε ποτέ την επιτυχία που είχα».  Από την άλλη είπε ότι η μητέρα του δεν ήταν ποτέ καταπιεστική, όμως απαίτησε από τον ίδιο να την χειρουργήσει.

Γυναίκες με αποτυχημένα αποτελέσματα

Ο πλαστικός χειρουργός μίλησε για τις αποτυχημένες επεμβάσεις που κάνουν κάποιες γυναίκες.

«Με ενοχλεί οτιδήποτε κάνουν οι γυναίκες και παραμορφώνουν το πρόσωπό τους. Δεν είναι της αισθητικής μου» τόνισε. Επίσης δήλωσε ότι «Κατηγορώ και τους πελάτες γιατί δεν έχουν αισθητική όταν αποδέχονται τον παραμορφωμένο εαυτό τους και τους συναδέλφους».