Μπορεί ο Άρης Σοϊλέδης να πίστευε ότι στη Μύκονο θα έβρισκε την ηρεμία που αποζητούσε αλλά η κάμερα του Mykonos Live tv ήταν εκεί και… παραμόνευε! Ο ίδιος που όπως δήλωσε κι εκείνος έχει γίνει μόνιμος κάτοικος εκεί για τον έρωτά του, την Μαριλίνα Κυπαρίσση μιας και εργάζεται στο νησί υποδοχή μπορεί να έπεσε από τα σύννεφα, όταν αντίκρισε την κάμερα, αλλά περισσότερο εντυπωσιάστηκε από την ερώτηση.

Ο δημοσιογράφος του MykonosLive σταμάτησε τον Άρη προκειμένου να του κάνει ερωτήσεις με μία από αυτές να είναι «Ποιος παρουσιαστής είναι ο αγαπημένος σου; Λιάγκας ή Σκορδά». Τότε ο πρώην ποδοσφαιριστής,  γούρλωσε τα μάτια, κοιταξε την κάμερα χαμογελαστός – και προσπαθώντας να κρύψει την αμηχανία του – φωνάζοντας «Τι μαλ@κ@ς είσαι!»

Η ερώτηση έκρυβε βέβαια παγίδα μιας και ο Γιώργος Λιάγκας φέρεται να διατηρεί σχέση με την δημοσιογράφο και πρώην παίκτρια του Survivor, Μαρία Αντωνά με την οποία ο Άρης έφτασε ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ωστόσο, το γεγονός δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα αν και δεν είναι λίγες οι φορές που οι κάμερες τους έχουν τσακώσει σε αρκετά ιδιωτικές στιγμές τους σε παραλίες κοντινών προορισμών στην Αττική κι όχι μόνο!

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Άρης Σοϊλέδης: Η αντίδραση στο Mykonos Live Tv

Όλες οι ειδήσεις

Ψυχοκόρες: Το τέλος θα είναι λύτρωση!

Η Τουρκία θα γεμίσει κινέζικα αυτοκίνητα! – Τι συνέβη

Η Παραλία: Το σκοτάδι της Χούντας και ένας απαγορευμένος έρωτας έρχονται στα Μάταλα