Η Μαργέτα στη σειρά Έρωτας Φυγάς, ψάχνοντας τρόπο να βγάλει τον Ιάσονα από τη φυλακή, προτείνει στον Στρατή να ομολογήσει ότι εκείνος σκότωσε τον Ζαφείρη, υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν σε άμυνα. Η ίδια θα φροντίσει να πέσει «στα μαλακά» και σε αντάλλαγμα θα του δώσει ένα σπίτι της με… δική του λιμνούλα στο Νέο Κιάρι!

Ο Στρατής το συζητά με τη Γεωργία και δέχεται, όμως δεν το δέχεται ο Ιάσονας, όταν μαθαίνει τι σχεδιάζει η μητέρα του πίσω από την πλάτη του. Της επαναλαμβάνει ότι είναι αθώος και δεν δέχεται κανείς να πάρει τη θέση του και να υπάρχει αμφιβολία για την αθωότητά του.
Η Ευγενία στο μεταξύ με αφορμή ένα περιστατικό στο νοσοκομείο, έρχεται αντιμέτωπη με το κυνικό πρόσωπο του Μάρκου και δεν διστάζει να του το πει ευθέως. Εκείνος σκέφτεται πολύ τα λόγια της και τελικά την επισκέπτεται και της ομολογεί ότι είναι η μόνη γυναίκα που μπορεί να γιατρέψει την πληγή που του άφησε η προηγούμενη σχέση του! Την επαινεί που του μίλησε ανοιχτά για όσα πιστεύει για εκείνον.’Οσα του είπε τον έκαναν να αναλογιστεί τα σφάλματά του και να προσπαθήσει να βελτιώσει τη συμπεριφορά του. Της δηλώνει ότι τη θέλει στη ζωή του και της δίνει με πάθος ένα φιλί!

Ο Στέφανος είναι αυτός που τελικά βρίσκει τον πραγματικό δολοφόνο και τον οδηγεί ατην αστυνομία. ‘Ετσι, ο Ιάσονας αποφυλακίζεται, αλλά η σχέση του με τη μητέρα του έχει ήδη κλονιστεί. Οι δυο τους καβγαδίζουν άσχημα όταν εκείνη παραδέχεται ότι τον θεώρησε ικανό για φόνο, από τη στιγμή που πλήρωσε ψευδομάρτυρες για να στείλει στη φυλακή έναν αθώο… Τότε ο Ιάσονας φεύγει από το σπίτι, μαζί με την Αλεξάνδρα και το μωρό. Στο μεταξύ, και ο Μάρκος τα βάζει με τον Στέφανο, που έσωσε τον Ιάσονα και δεν τον άφησε να τιμωρηθεί για όσα έχει κάνει.

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Βίκος «παίζουν» ξύλο για την Αγγελική!

Ελληνοτουρκικά: Μπαράζ προκλήσεων από την Τουρκία – «Τραβάει το σχοινί» ο Ερντογάν

Φλόγα και Άνεμος: Η αυλαία πέφτει