Ενισχύει την ζώνη της prime time ο Alpha καθώς φέρνει νέες σειρές στο πρόγραμμά του στο δεύτερο μισό της σεζόν. Μπορεί ο Alpha να έχει ήδη ίσως το πιο δυνατό πρόγραμμα σειρών μυθοπλασίας ωστόσο οι ιθύνοντες φαίνεται να μην επαναπαύονται.

Όπως αναφέρει η RealNews, το κανάλι αποφάσισε να μην αφήσει κενά στη βραδινή ζώνη και να προσθέσει δύο νέα προγράμματα που αναμένονται με αγωνία.

Αρχικά ο «Σκαραβαίος» με τον Γιάννη Τσορτέκη πρωταγωνιστή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο Φεβρουάριο. Η αστυνομική σειρά ξεχωριστών υποθέσεων ανά επεισόδιο έχει ήδη κάνει γυρίσματα και από το κανάλι την πιστεύουν πολύ.

Την ίδια ώρα το «Mother», η μίνι σειρά του Αντώνη Αγγελόπουλου με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου, μπαίνει στην… ουρά για την ένταξη στο νέο πρόγραμμα. Τα γυρίσματα ωστόσο για το Mother δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει και στόχος του καναλιού είναι η άμεση ενεργοποίηση της παραγωγής.

Τέλος, οι δύο επιτυχημένες σειρές του Alpha που προβλήθηκαν στο πρώτο μισό, «Ο Γιατρός» και «Φόνοι στο καμπαναριό», βρίσκονται σε συζητήσεις για δεύτερο κύκλο ο οποίος όμως προορίζεται για την επόμενη σεζόν.

Όλες οι ειδήσεις

ΣΚΑΪ: Το Survivor κρίνει το μέλλον του Ατζούν

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Στάθης και Ιουλία τρέμουν γι’ αυτό που κάνει η Αριάδνη!

Έρωτας φυγάς: Πρεμιέρα 18 Ιανουαρίου στις 9 μμ στον ANT1