Το Survivor του 2024 ξεκίνησε δυναμικά στην πρώτη εβδομάδα προβολής του στον ΣΚΑΪ έχοντας ήδη τις πρώτες μεγάλες διαμάχες εντός αλλά και εκτός του παιχνιδιού. Η οικογένεια της Κατερίνας Δαλάκα μάλιστα ήδη έχει πάρει θέση για ότι ακούγεται.

Παρά το γεγονός ότι η επιστροφή του Survivor έχει φέρει ξανά τον ΣΚΑΪ στην κορυφή της τηλεθέασης της Prime time με διψήφια νούμερα, από το κανάλι είναι πολύ επιφυλακτικοί για το μέλλον τόσο του ψυχαγωγικού προγράμματος όσο και της συνεργασίας με τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ουσιαστικά το πρώτο μεγάλο τεστ για τη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα μέσα στην οποία επιστρέφει ο ανταγωνισμός για το ριάλιτι καθώς τα σίριαλ της prime time επανέρχονται με νέα επεισόδια.

Από τον ΣΚΑΪ, όπως αναφέρει η RealNews που κυκλοφορεί, έχουν διάθεση για «μαζέματα». Στόχος του καναλιού είναι να μειωθεί το κόστος του ψυχαγωγικού προγράμματος ενώ ήδη εκκρεμεί η ανανέωση της συνεργασίας με τον Τούρκο παραγωγό. Στον Ατζούν μάλιστα έχουν ήδη ρίξει άκυρο στην πρότασή του να αναλάβει όλη την prime time του καναλιού. Ο παραγωγός όμως δε θα το βάλει κάτω εύκολα…

Όσον αφορά το κανάλι, περιμένει να δει πως θα εξελιχτεί το Survivor για να κρίνει το μέλλον αυτής της συνεργασίας.

https://youtu.be/-eJjg0CB7rA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 2024: Αποκλειστικό απόσπασμα από το επεισόδιο

Ο παράδεισος των κυριών: Μαζί Αποστόλης – Μάγια

MasterChef: Χαμός για τα 160.000 ευρώ