Αλέξης Παππάς: Τέλος με την Ελένη Αϊβαλή

Αλέξης Παππάς: Τέλος με την Ελένη Αϊβαλή

Gossip

Αλέξης Παππάς και Ελένη Αϊβαλή έριξαν τίτλους τέλους στη σχέση τους ενάμιση χρόνο μετά. Το γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος ο παίκτης του Survivor μέσα από συ
Συντάκτης:

Αλέξης Παππάς και Ελένη Αϊβαλή έριξαν τίτλους τέλους στη σχέση τους ενάμιση χρόνο μετά. Το γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος ο παίκτης του Survivor μέσα από συνέντευξή που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη.

O 38χρονος φωτογραφήθηκε στη Μύκονο και μεταξύ άλλων, μίλησε για τα μαθήματα ζωής που πήρε από τους γονείς του, για τη διαδρομή από τη Βόρειο Ήπειρο στις διεθνείς πασαρέλες αλλά και για τα παιχνίδια του μυαλού που αποφεύγει για να κατακτήσει μια γυναίκα.

Εσύ έχεις κάνει τρέλες από έρωτα;

Νομίζω ότι όποιος δεν έχει κάνει τρελά πράγματα δεν έχει βιώσει το συναίσθημα του έρωτα.

Αλέξης Παππάς: Όσα αποκάλυψε

Δεν είσαι πλέον μαζί με τη φωτογράφο Ελένη Αϊβαλή;

Όχι, δεν είμαι. Δεν θέλω να σχολιάσω όμως κάτι παραπάνω. Ας το αφήσουμε εδώ.

Έχεις ερωτευτεί πολλές φορές στη ζωή σου;

Όχι πάρα πολλές. Ο έρωτας και η αγάπη είναι έννοιες που ο καθένας τις εξηγεί με τον δικό του τρόπο. Για μένα η αγάπη έχει να κάνει με το πόσο σέβεσαι και πόσο ευγενικός είσαι με τον άλλο. Από εκεί και πέρα πρέπει να υπάρχουν πολλά στοιχεία που κάνουν κάποιον να αισθάνεται αυτή τη μαγική συχνότητα μέσα του, η οποία τον κάνει να αναρωτιέται τι του συμβαίνει. Αυτό το «δεν ξέρω τι είναι αυτό» ίσως είναι η καλύτερη εξήγηση για το τι είναι η αγάπη. Και το «νιώθω ότι πετάω στα σύννεφα» ίσως είναι η κατάλληλη ερμηνεία για το τι είναι έρωτας.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Όλες οι ειδήσεις

Ψυχοκόρες: Το τέλος θα είναι λύτρωση!

Η Τουρκία θα γεμίσει κινέζικα αυτοκίνητα! – Τι συνέβη

Η Παραλία: Το σκοτάδι της Χούντας και ένας απαγορευμένος έρωτας έρχονται στα Μάταλα

 

Facebook Share: %CE%91%CE%BB%CE%AD%CE%BE%CE%B7%CF%82+%CE%A0%CE%B1%CF%80%CF%80%CE%AC%CF%82%3A+%CE%A4%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82+%CE%BC%CE%B5+%CF%84%CE%B7%CE%BD+%CE%95%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CE%B7+%CE%91%CF%8A%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%AE Facebook Share: %CE%91%CE%BB%CE%AD%CE%BE%CE%B7%CF%82+%CE%A0%CE%B1%CF%80%CF%80%CE%AC%CF%82%3A+%CE%A4%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82+%CE%BC%CE%B5+%CF%84%CE%B7%CE%BD+%CE%95%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CE%B7+%CE%91%CF%8A%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%AE Facebook Share: %CE%91%CE%BB%CE%AD%CE%BE%CE%B7%CF%82+%CE%A0%CE%B1%CF%80%CF%80%CE%AC%CF%82%3A+%CE%A4%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82+%CE%BC%CE%B5+%CF%84%CE%B7%CE%BD+%CE%95%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CE%B7+%CE%91%CF%8A%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%AE