Με τη σειρά «Άγιος έρωτας» θα αντικαταστήσει τον Σασμό ο Alpha όπως όλα δείχνουν φέρνοντας την ανατροπή την τελευταία στιγμή.

Στο κανάλι σχεδιάζουν τις αλλαγές της ερχόμενης σεζόν εδώ και καιρό καθώς ο Σασμός, ο οποίος αποτέλεσε τη ραχοκοκαλιά για τον Alpha εδώ και 3 χρόνια, δε θα βρίσκεται στο πρόγραμμα. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες έδειχναν πως το κανάλι θα έφερνε την αντικατάσταση με ένα άλλο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη και τη σειρά «Παναγία της φωτιάς».

Όπως αποκαλύπτει όμως τώρα η RealNews, η ανατροπή έγινε με τον Alpha να προχωράει με τη σειρά «Άγιος έρωτας» για το νευραλγικό slot των 21:00.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα love story εποχής στο οποίο κεντρικό πρόσωπο είναι ένας νεαρός παπάς ο οποίος επιστρέφει στην πόλη του μετά από μακρά απουσία. Η σειρά θα διαδραματίζεται σε επαρχιακή πόλη της Ελλάδας λίγο μετά τον εμφύλιο ενώ στο επίκεντρο βρίσκεται μια πλούσια οικογένεια η οποία κυριαρχεί στην περιοχή και έχει ένα εμπορικό κέντρο στο οποίο δουλεύει η μισή πόλη.

Στην ιστορία δημιουργούνται ερωτικά μπερδέματα τόσο στους νεαρότερους πρωταγωνιστές όσου και στους μεγαλύτερους ενώ πάντα στο επίκεντρο θα βρίσκεται ο παπάς. Ο «Άγιος έρωτας» βασίζεται σε ξένο σίριαλ το οποίο θα προσαρμοστεί.

Όλες οι ειδήσεις

Βίκυ Καγιά: Σε αυτό το κανάλι επιστρέφει με εκπομπή

Survivor spoiler 19-5: ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία!

Δανάη Μπάρκα: Τέλος απο το MEGA την ώρα που ξέραμε