Το αν ο Ηλίας Ψινάκης έχει έξυπνο χιούμορ, αν είναι καλός μάνατζερ, αν κάνει νούμερα και αν κάνει βίντεο που σατιρίζει τον ίδιο του τον εαυτό είναι κάτι που δεν μας αφορά καθόλου. Από τη στιγμή που όπως λέει μία πασίγνωστη παροιμία δεν αγγίζει τον απ’ αυτόν μας, ο κυρ Ηλίας που προφανώς δεν μπορεί να αποδεχτεί την ηλικία του και να κόψει τις… καταλαβαίνετε, δε μας αφορά!

Στο επεισόδιο όμως του X Factor που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής από το MEGA έκανε επίτηδες ρεζίλι και την κ. Λιόλιου. Προφανώς δεν υπολόγισε πώς θα ένιωθε η οικογένειά της βλέποντας το συγκεκριμένο σκηνικό στην τηλεόραση.

Για να σας δώσουμε να καταλάβετε τι εννοούμε, πριν συνεχίσουμε το παραλήρημά μας, ο γνωστός μάνατζερ και κατά τ΄άλλα συμπαθέστατος όπως όλοι οι παππούδες, Ηλίας Ψινάκης, κατά τη διάρκεια του 2ου live του X Factor προχώρησε σε μία άσεμνη κίνηση.

Ο μάνατζερ βρέθηκε στα backastage του show και στάθηκε δίπλα στην Κατερίνα Λιόλιου. Τότε, τράβηξε τον φιόγκο που είχε το φόρεμά της και κοίταξε μέσα στο μπούστο της. «Τι ώρα είναι να τον βγάλω τον φιόγκο; Είστε πάρα πολύ όμορφη» είπε ενώ κοιτούσε μέσα στο ντεκολτέ της.

«Θα με πιάσουν οι ανωμαλίες» είπε στη συνέχεια ο γνωστός μάνατζερ, ο οποίος γύρισε την Κατερίνα Λιόλιου, για να μην φαίνεται στην κάμερα, και τράβηξε προς τα κάτω το φόρεμά της.

Το Twitter αποδοκίμασε τον Ηλία Ψινάκη για τη χειρονομία του, με αρκετούς χρήστες να τονίζουν πως η παρουσία του «χαλάει» το σόου, ενώ αρκετοί σχολίασαν το γεγονός ότι κανείς δεν αντέδρασε και όλοι γελούσαν.

Δεν είναι χαβαλές να υποτιμάς έτσι έναν άνθρωπο που κάνει μία συγκεκριμένη δουλειά. Δεν είναι και πολύ αστείο εντέλει να πιστεύεις ότι κάπως έτσι θα κάνεις νούμερα.

Δεν είναι θέμα πουριτανισμού αλλά σεβασμού. Κάτι που προφανώς δε διαθέτει και είναι κρίμα γιατί πραγματικά είναι συμπαθέστατος, πανεξυπνότατος και σίγουρα την ίδια στιγμή κατάλαβε το λάθος.

ΥΓ: Αρνούμαστε για λόγους αξιοπρέπειας προς την κ. Λιόλιου την αναπαραγωγή του βίντεο.

Μία συγνώμη για αρχή;