Περήφανη μητέρα δηλώνει η Βίκυ Χατζηβασιλείου για τους γιους της. Ωστόσο μόνο για τον έναν αποκάλυψε ότι είναι σκάουτερ στην ολλανδική ομάδα Φέγενορντ!

Η πασίγνωστη δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα Γκουντ», στον ΣΚΑΪ και μίλησε- μεταξύ άλλων- για το λόγο που ο κύκλος του «Πάμε Πακέτο» έχει ολοκληρωθεί για την ίδια.

«Δύο χρόνια κάνω αγρανάπαυση και το είχα ανάγκη γιατί ολοκληρώθηκε ο κύκλος του Πακέτου. Παρόλο που μου το ζητάνε από εμένα έχει ολοκληρωθεί.

Ήρθε κι ο Covid και το σύμπαν σου δίνει απαντήσεις. Πρέπει να πιάνεις τα σαφή σημάδια που υπάρχουν γύρω σου», είπε αρχικά για το «Πάμε Πακέτο».

«Με τον Covid δεν μπορείς ούτε αγκαλιές, ούτε ταξίδια, ούτε κοινό. Δεν γινόταν αυτή η εκπομπή. Την ολοκλήρωσα με τον καλύτερο τρόπο και με πολλή αγάπη κι επιτυχία. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για όλον αυτόν τον κύκλο που έχω κάνει στην τηλεόραση.

Ήταν 14 χρόνια το Πάμε Πακέτο κι ένα χρόνο το Έχεις Γράμμα. Δεν με εγκλώβισε καθόλου. Ήταν πολύ συνειδητή η επιλογή που έκανα», σημείωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στη συνέχεια.

Εξάλλου, ερωτηθείσα για τα παιδιά της, είπε πως «τα παλικάρια μου είναι δύο ενήλικες που κάνουν τις ζωές τους στο εξωτερικό, είμαι πολύ περήφανη για τα παιδιά μου».

Μάλιστα, για τον έναν της γιο αποκάλυψε πως είναι σκάουτερ στη Φέγενορντ, στην ολλανδική ομάδα!