Η κομβική απόσταση Τρία Μίλια, στη σειρά του Star κρύβει μέσα της τον έρωτα, το μυστήριο και το χιούμορ που εναλάσσονται με διαφορετικούς ρόλους. Όλα όσα ξέρμα μέχρι τώρα ανατρέπονται και τα όσα θα συμβούν δεν θα τα περιμένει κανείς!

Στο προηγούμενο επεισόδιο ο Τίμος, φοβάται μήπως έχουν δηλητηριάσει την κόρη του όταν βλέπει τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης της Ελένης.

Η Λίζα ολοκληρώνει το σκίτσο που απεικονίζει τον άνθρωπο που πυροβόλησε τον Μιχάλ. Όταν το βλέπει η Φωτεινή τον αναγνωρίζει και μένει έκπληκτη! Ο Λάμπης, καταλαβαίνει ότι κάποιοος τον παρακολουθεί καθώς βρίσκεται στο δρόμο για το σπίτι του Νικόλα. Ο Ευθύμης αποκαλύπτει στη Λίζα ότι διάβασε το ημερολόγιό της. Στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Τρίτη, 4 Οκτωβρίου η Βασιλική ακολουθεί τον Λάμπη στο σπίτι του Νικόλα. Εκεί είναι που θα μάθει ότι από τις έρευνες τους, έχει προκύψει πως ο βασικός ύποπτος είναι ο δήμαρχος.

Η Λίζα ανοίγει την καρδιά της στον Ευθύμη και του λέει ότι ο έρωτάς της για εκείνον την έκανε να εγκαταλείψει το σχέδιο τής εκδίκησής της. Αυτός πείθεται από τα όσα λέει και έτσι αλλάζει τελείως την αρχική του γνώμη για εκείνη. Η Ελένη βγάζει ψεύτρα την Κλειώ, που έχει πει στους γονείς τους ότι είναι έγκυος. Στο μεταξύ η Κάτια αποκαλύπτει ότι έχει δει τον άνθρωπο του σκίτσου έξω από το δημαρχείο, παρέα με τον Τίμο. Ο Γεράσιμος μαθαίνει για τη σχέση του Μιχάλη και της Φωτεινής και χαίρεται πολύ. Ο Στέφανος μαθαίνει τα πάντα και για το στρατηγείο αλλά και για τα σχέδια που έχει ο Ευθύμης από τον ίδιο. Οι δυο τους αποφασίζουν να ρωτήσουν τον Μιχάλη από πού επέστρεφαν με τον Τίμο το βράδυ που τραβήχτηκε η φωτογραφία στην παραλία. Έτσι, ο Μιχάλης τους λέει για την περιπέτειά τους στη χαρτοπαικτική λέσχη. Σε εκείνον το χώρο, που έχει πια εγκαταλειφθεί, περιφέρεται τώρα ένας μυστηριώδης άντρας…

 

 Τρία Μίλια: Δείτε το σημερινό τρέιλερ!

Όλες οι ειδήσεις

Φλόγα και άνεμος: Η υπόθεση των τριών πρώτων επεισοδίων της συγκλονιστικής σειράς της ΕΡΤ

Αρναούτογλου καιρός (16/9): Αύγουστος και πάλι με 40αρια – Πού θα βρέξει

Η γη της ελιάς: Ο δολοφόνος φοράει δαχτυλίδι με το οικόσημο των Βρεττάκων