Η Κάτια και ο Γεράσιμος στα Τρία Μίλια, αν και έχουν αντιμετωπίσει διάφορα εμπόδια, παραμένουν μαζί. Δεν επιτρέπουν σε κανέναν να μπει ανάμεσά τους και να διαλύσει την οικογένειά τους. Ωστόσο, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της κοινωνικής σειράς του STAR αυτό πρόκειται να ανατραπεί.

Όλα αρχίζουν όταν ο Νικόλας, σε μία προσπάθειά του να αποκτήσει έσοδα και να ρυθμίσει τα χρέη του, ξαναβγαίνει στα ανοιχτά για ψάρεμα. Εκεί, όμως, έχει ένα σοβαρό ατύχημα με το καΐκι του και σημαίνει συναγερμός στο νησί για τον εντοπισμό του.

Σύντομα, ο Νικόλας εντοπίζεται και μεταφέρεται στην κλινική, ενώ η Κάτια, η οποία έχει ένα κρυφό παρελθόν μαζί του, μαθαίνει για την παραπάνω εξέλιξη και αναστατώνεται. Κάποια στιγμή, ο άντρας παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει στο σπίτι του, όπου τον επισκέπτεται η Κάτια για να δει την κατάσταση της υγείας του.’Ομως, η συνάντησή τους έχει μία απρόβλεπτη κατάληξη. Ο Νικόλας φιλάει την Κάτια και εκείνη ανταποκρίνεται.

Επειτα, η γυναίκα δεν μπορεί να πιστέψει ότι απάτησε τον αγαπημένο της σύζυγο, τον Γεράσιμο, και επιστρέφει ταραγμένη στο σπίτι της. Σκέφτεται αν πρέπει να του το πει και ταυτόχρονα προσπαθεί να συγκρατηθεί για να μην κυλήσει εκ νέου στον εθισμό της στο αλκοόλ. Παρ’ όλα αυτά, όμως, η Κάτια αποφασίζει τελικά να μιλήσει ευθέως στον Γεράσιμο. Ο τελευταίος ξαφνιάζεται και στη συνέχεια μιλάει στον Πέτρο για τον τρόπο με τον οποίο φέρθηκε ο πατέρας του στην Κάτια. Ύστερα από αυτό το γεγονός, πυροδοτείται μία σειρά απρόσμενων αντιδράσεων και εξελίξεων…

Τρία Μίλια: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Αυτός πάει να βγάλει από τη μέση τον Θέμη-Βόμβα στο μαγαζί του!

«Βόμβα» αποχώρησης Μαρσέλο!

Παγιδευμένοι: Σοκ με την Λίνα-Ο Άγγελος την απειλεί- Ξέρει για τα αναβολικά!