Ο Μιχάλης δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει και εξοργίζεται με τον αδελφό του στα Τρία Μίλια και με τα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα εις βάρος του. Την ίδια στιγμή, ο Τίμος, ο Ευθύμης και η Φωτεινή ανακρίνουν τη Λίζα, που παραδέχεται ότι το «Μάτι» είναι η μητέρα της. Της ζητούν να τους βοηθήσει να την παγιδεύσουν, αλλά το σχέδιο αποτυγχάνει.

Λίγο αργότερα, η Ματίνα επισκέπτεται τον Γεράσιμο και την Κάτια και τους ανακοινώνει ότι αγόρασε το σπίτι τους για να μείνει εκεί η κόρη του Γεράσιμου, η Λίζα. Έπειτα, τραβά όπλο απειλώντας την Κάτια και λέει στον Γεράσιμο ότι θέλει να του στερήσει τα πάντα για να τον κάνει να πληρώσει επειδή την απέρριψε στο παρελθόν! Εκείνη τη στιγμή, όμως, φτάνουν ο Μιχάλης με τον Στέφανο και εκείνη είναι έτοιμη να τραβήξει τη σκανδάλη.

Ο Στέφανος τρέχει και μπαίνει μπροστά της, ενώ η Λίζα προλαβαίνει και απειλεί την ίδια με όπλο, προκειμένου να τη σταματήσει από το να προκαλέσει κι άλλο κακό. Μετά από όλα όσα έχουν γίνει, η Δέσποινα ανακοινώνει στον Τίμο και στις κόρες τους την απόφασή της να παραμείνουν τελικά μια ενωμένη οικογένεια. Δεκατέσσερις μήνες μετά, οι κακές ημέρες για τη Δρακόνησο φαίνεται ότι ανήκουν οριστικά στο παρελθόν, ενώ ένας γάμος γεμίζει τους κατοίκους του νησιού με χαρά. Τα ψέματα, οι εντάσεις και τα μυστικά έχουν δώσει τη θέση τους στην ενότητα, την αγάπη και την ηρεμία. Από τη Δρακονήσο, φαίνεται πλέον πολύ καθαρά η γραμμή του ορίζοντα, που εκτείνεται στα τρία μίλια…

Τρία Μίλια: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του Star

 

Όλες οι ειδήσεις

Κάνε ότι κοιμάσαι: Συλλαμβάνεται η Βικτωρία-Στα δύσκολα ο Νικόλας!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Σαρωτικός κόντρα στον Γκρίκσπορ και άνετα στους «16» της Μελβούρνης (vids)

Μαύρο Ρόδο: Τέλος τα ράσα για την Ελισάβετ-Ο κλοιός γύρω από τον Βίκο σφίγγει!