Γεμάτη αγωνία, η Στάσα τρέμει πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση του Ρήγα στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας. Ζητάει λοιπόν από την Ιουλία να τα βρει με τον Γιωργίκη και να μην του πάει κόντρα σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή.

Την ίδια ώρα, ο Στασινόπουλος προσπαθεί να εντοπίσει πληροφορίες για τον πατέρα Επιφάνιο και, σίγουρος πια ότι εμπλέκεται στην απόδράση του Στράτου, αποκλείει κάθε πρόσβαση στο μοναστήρι. Ενώ η πρόσκληση του Γιωργίκη στον Γρηγόρη δυναμιτίζει την προσωρινή ηρεμία στο αρχοντικό Προβιού, η αρρώστια της Κυριακούλας γίνεται η κερκόπορτα για την είσοδο του γιατρού Γκλαβάνη στο σπίτι των Ραζίνηδων, που απειλεί να βάλει σε κίνδυνο την ευτυχία του νιόπαντρου ζευγαριού, της Φιλιώς και του Γρηγόρη. Ανήσυχη για την τύχη του Ρήγα, η Βαγγελίτσα παραδίνεται τελικά στην αγκαλιά του…
Τα νέα που φέρνει η Στεφανία για τον Χρήστο γυρίζοντας από την Αθήνα δεν καταφέρνουν να διατηρήσουν για πολύ το ήρεμο κλίμα στο αρχοντικό. Οι ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Ρήγα φέρνουν καινούριες ανατροπές. Ενώνουν ξανά την οικογένεια Σκούταρη, αφήνοντας παράλληλα ελεύθερο το πεδίο στον Γιωργίκη Προβιό να περνάει ευχάριστες στιγμές στην αγκαλιά της Δέσπως.

Την ίδια ώρα, ο Επιφάνιος, επειδή δεν μπορεί να επιστρέψει στο μοναστήρι, αναγκάζεται να βρει καταφύγιο με τη βοήθεια του Ζαφείρη.

Οι συζητήσεις του ψυχίατρου Νικολαΐδη με τον Χρήστο αρχίζουν να ξετυλίγουν το κουβάρι του παρελθόντος. Η μυστική σχέση Στασινόπουλου και Στάσας δημιουργεί αναταραχές σε όσους σιγά σιγά αρχίζουν να υποψιάζονται την πραγματικότητα όπως γράφει το Τηλέραμα. Οι συνεχόμενες επισκέψεις του Γρηγόρη στο αρχοντικό επιβεβαιώνουν τις υποψίες της Χάδως, Πιστεύει πως κάτι τρέχει με αυτόν και τη νύφη της, παρόλο που Δέσπω τούς παρακολουθεί για λoγαριασμό της και ισχυρίζεται ότι δεν έχει δει τίποτα ύποπτο.

Λίγα χιλιόμετρα μακριά, στο νεκροταφείο του Τυρνάβου, η Στάσα με την Κυριακούλα θα συναντηθούν για μια ακόμα φορά. Το μίσος και τα σκοτεινά μυστικά που τις χωρίζουν έρχονται ξανά στην επιφάνεια και μια άγρια σύγκρουση ξεσπά ανάμεσά τους. Αυτή τη φορά όμως η έχθρα των οικογενειών τους θα είναι το μικρότερο κακό, αφού αυτή η συνάντηση θα καταλήξει στον θάνατο της μίας…

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 12-4 spoiler: Ποια ομάδα θα πάρει τις περισσότερες ασυλίες μετά την ένωση;

Το πρόγραμμα για το MotoGP Grand Prix της Αμερικής

Το Προξενιό της Ιουλίας: Τέλος τα ψέματα- Αποκαλύπτεται η σχέση Στάσας και Κωστή