Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ο οποίος ήταν ο καλεσμένος του «Στούντιο 4» της ΕΡΤ το απόγευμα της Δευτέρας (9/5) και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής της εκπομπής «Night Out» σε ηλικία 19 ετών έχασε τα μαλλιά του λόγω άγχους, και όταν ξαναβγήκαν ήταν λευκά.

«Είχα από πολύ μικρή ηλικία άσπρα μαλλιά, από τα 19. Ακριβώς όπως τα βλέπετε σήμερα. Μπορεί να έχουν σκουρύνει και λίγο. Ήταν πολύ άσπρα. Όταν ξεκίνησα τη μυθοπλασία εδώ, μου τα έβαφαν γιατί έκανα τον 20άρη. Στους “Λατρεμένους μου Γείτονες” έκανα τον 20άρη, δεν μπορούσα να έχω άσπρα μαλλιά. Ήμουν κάθε δύο εβδομάδες με τη ρίζα. Με κούραζε πάρα πολύ αυτό. Στο “Μπρούσκο” στην τρίτη σεζόν τους είπα ότι αυτός ο ρόλος θα μπορούσε να έχει κι άσπρα μαλλιά. Τους μίλησα, τους έπεισα κι άφησα τα μαλλιά μου γκρίζα» ανέφερε ο ίδιος στην εκπομπή «Στούντιο 4».

«Ήμουν πολύ ατίθασο νιάτο. Τώρα είμαι 37 ετών και νιώθω 60. Κάθομαι πολύ σπίτι και παίζω χαρτιά. Πάμε σε παραλίες που δεν έχουν κόσμο. Αποφεύγω πάρα πολλά που έχουν θόρυβο. Όλο αυτό ξεκίνησε από τα 35 και μετά. Νομίζω ότι απλά δεν με ενδιαφέρουν κάποια πράγματα», είπε ο ηθοποιός.

«Ήταν πολύ άβολο. Σε ένα βράδυ έφυγαν όλα τα μαλλιά. Κοιμήθηκα και ξύπνησα έτσι το πρωί. Έφευγαν τούφες. Δεν είναι ότι ξυπνάς ξαφνικά φαλακρός. Ξαφνικά ξυπνάς και φεύγουν οι τούφες. Τρόμαξα. Ήμουν με τους γονείς μου. Τους αισθανόμουν φρικαρισμένους για να μην πάθω εγώ κάτι ψυχολογικό. Υπήρχε ψυχραιμία. Πήγα έκανα τα πάντα. Το ξεπέρασα πολύ γρήγορα όταν μου είπαν ότι είναι καλό να βγαίνει ένας στρεσογόνος παράγοντας στα μαλλιά. Τη δεύτερη φορά δε με πείραξε καθόλου», πρόσθεσε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.