Τα καλύτερα tips ομορφιάς για πρόσωπο και σώμα! Αυτές είναι συμβουλές που πολλές γυναίκες και όχι μόνο, μπορούν να βρουν χρήσιμες!

Πρόσωπο

1. Αν έχετε μαύρα στίγματα και καθόλου χρόνο για έναν καλό καθαρισμό σε ειδικό, μετά το μπάνιο περνάμε πάνω από τη μύτη μου ένα κομμάτι οδοντικό νήμα και το κρατάω καλά τεντωμένο. Είναι σωτήριο. Δεν ζουλάμε το στίγμα και έτσι δεν θα έχουμε κοκκινίλες!

2. «Πάντα στο γραφείο υπάρχει ένα σπρέι νερού για να βάζουμε κάθε τόσο. Αυτό το κάνουμε για την υγεία της επιδερμίδας, ακόμα κι αν έχω τόσo πολλή δουλειά, που δεν μπορώ καν να σηκωθώ από την καρέκλα μου.

3. Μπορεί να μην αρέσουν τα self-tan. Όμως μπορούμε να βάλουμε λίγο μόνο στα ζυγωματικά, κι έτσι έχω το εφέ του μπρόνζινγκ και ας μην έχετε μακιγιαριστεί.

4. Το μαξιλάρι προκαλεί γραμμές στο πρόσωπο. Για να μην έχουμε απρόβλεπτα… αποτελέσματα αγοράζουμε σατέν μαξιλαροθήκες.

Σώμα

1. Πριν το ντους, περνάω μια βούρτσα από τα πόδια, τον θώρακα, τα χέρια και την πλάτη μου. Λέγεται «στεγνό βούρτσισμα», ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος και κάνει απολέπιση».

2. Πάντα λάδι σώματος στο ντους. Όταν το μπάνιο τελειώσει, απλώνεις στα ακόμα υγρά χέρια και πόδια . Απαλό σκούπισμα και  λεία επιδερμίδα όλη την ημέρα».

 Tips ομορφιάς για νύχια

1. Αν δεν έχεις χρόνο και θέλεις να στεγνώσει πιο γρήγορα το βερνίκι στα νύχια σου, βούτα τα δάχτυλά σου σε παγωμένο νερό!

2. Αν κάνω πείραμα με το βερνίκι νυχιών, περνάω πρώτα ένα Q-tip βουτηγμένο σε λάδι γύρω από τα νύχια. Αυτό θα απομακρύνει πιο εύκολα τυχόν ατυχήματα.

3. Αν φθαρεί το βερνίκι στις άκρες, έχουμε από πάνω ένα διαφανές γκλίτερ, που δεν απαιτεί ιδιαίτερη ακρίβεια. Έτσι, ένα μανικιούρ μπορεί να διατηρηθεί για πάντα!

Μαλλιά


1. Στεγνώνω τα μαλλιά μου, τα γυρνάω ανάποδα και τα πιάνω όλα στην κορυφή του κεφαλιού με ένα κλάμερ. Μετά κάνω το μακιγιάζ μου. Μόλις τελειώσω με το μακιγιάζ, βγάζω το κλάμερ και έχω ξαφνικά μαλλιά με όγκο».

2. Αντί για τις κλασικές πετσέτες, στεγνώνω τα μαλλιά μου με ένα παλιό μακό χωρίς να τα ταλαιπωρώ πολύ. Έτσι, θα έχω πολύ λιγότερο σπάσιμο στα μαλλιά μου.

20. Το κοντίσιονερ αποδίδει καλύτερα όταν το αφαιρούμε με χλιαρό νερό, αντί για καυτό. Στο μεταξύ, τα μαλλιά έχουν μεγαλύτερη λάμψη. Επίσης αφήνει και μια ελάχιστη ποσότητα πάνω στην τρίχα, που την προστατεύει.