Το Survivor All Star συνεχίζεται και απόψε με αμείωτη δράση αφού εντός ολίγων ωρών ή το αργότερο αύριο, θα ξέρουμε αφενός ποια παίκτρια λέει το  bye bye πριν καν πει το welcome ενώ μαθαίνουμε και ποια θα είναι η ομάδα που θα κερδίσει.

Αυτό όμως που μας… συγκλονίζει περισσότερο είναι η σχέση or not της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου ή αλλιώς των ΒΒ του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Είναι ή δεν είναι μαζί; Τα έχουν ή δεν τα έχουν; Αγαπιούνται ή μπα; Ο Γιώργος Λιανός πάντως προσπάθησε να βγάλει την είδηση στην πρεμιέρα και ρώτησε τους δύο παίκτες πώς… αισθάνονται!

«Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι στην κόκκινη ομάδα. Μου είχε λείψει από το 2017 το κόκκινο» είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ενώ ο Γιώργος Λιανός σχολίασε «Δε ξέρω αν σας χωρίσαμε εμείς ή προλάβατε εσείς πρώτοι».

Οι δύο παίκτες γέλασαν αμήχανα με την κρυάδα που είπε ο παρουσιαστής με την ετοιμόλογη επιχειρηματία-αθλητικογράφο, να απαντά: «Η αλήθεια είναι ότι δε θα έχω κάποιον με τόση άνεση να γκρινιάζω και να με ηρεμεί».

Όταν ήρθε η ώρα του Βασάλου για να μιλήσει ανέφερε: «Πάλι καλά που είμαστε σε αντίπαλη ομάδα να φάει άλλος τη γκρίνια. Εγώ θα είμαι άνετος εδώ, να κερδίζουμε, μια χαρά».

Εντάξει παιδιά προφανώς και είναι κάπως, πώς το λέμε εδώ στο Greece… complicated! Θα φανεί στα επόμενα επεισόδια αλλά και στο μοντάζ της παραγωγής που ως γνωστόν, κάνει θαύματα!

Survivor All Star: Δείτε τα βίντεο!