Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor θα υπάρξει αποχώρηση και μάλιστα δυνατή! Πρόκειται για ένα πρόσωπο που έχει βρεθεί στον τάκο έξι φορές και προφανώς, αν όλα πάνε καλά και δεν ξαναμπεί, θα την ξαναδούμε στο φινάλε.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ κρύβει πολλές ανατροπές. Πρόκειται αφενός για ένα αγωνιστικό παιχνίδι αλλά με ξεκάθαρα ψυχολογικούς παράγοντες. Πρόκειται για το έκτο του Ατζούν στην Ελλάδα και πλέον οι παίκτες πάνε διαβασμένοι. Ξέρουν καλά τι πουλάει και πώς πρέπει να χειρίζονται τις ήττες αλλά και τα έπαθλα επικοινωνίας. Η λέξη «στρατηγική» είναι συνώνυμη των ριάλιτι παιχνιδιών γενικά και προφανώς όταν κάποιος αποφασίζει να μπει σε μία τέτοια διαδικασία είναι έτοιμος και για… μαχαιρώματα!

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι επιβίωσης οι χαρακτήρες είναι πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους και δύσκολα μπορούν να κάνουν χωριό. Ένας από αυτούς ο Σπύρος Μαρτίκας. Έχει προταθεί έξι φορές αλλά καμία δεν αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο. Όσο κι αν προκαλεί με την συμπεριφορά και τα λεγόμενά του, ο κόσμος τον κρατάει εκεί. Μας θυμίζει Ντάνο, όχι στο αγωνιστικό κομμάτι εννοείται, αλλά στις φορές που έχει βγει στον τάκο!

Survivor-Σπύρος Μαρτίκας: Η πρώτη ψηφοφορία αποχώρησης

Ο 45χρονος φαρμακοποιός κατάφερε μέσα σε λίγες μόνο ημέρες στην αρχή να κάνει άνω κάτω την παραλία των Μπλε αλλά και των Διάσημων. Στην πρώτη ψηφοφορία προς αποχώρηση βγήκε μπροστά και ζήτησε στους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν γιατί θεωρούσε πως μπορεί να έρθει αντιμέτωπος με Βαλάντη και Σπανού από την ομάδα των Διάσημων.

Έτσι κι έγινε μόνο που οι συμπαίκτες του – κάποιοι όχι όλοι – δεν τον ψήφισαν επειδή το ζήτησε εκείνος αλλά επειδή θεωρούν πως δεν βοηθάει ιδιαίτερα στην καλύβα.

Από την άλλη η Μυριέλλα με τη μεγάλη καρδιά. Που ερωτεύεται και ξε-ερωτεύεται. Που παίζει για τη«φανέλα» και όχι για τα λεφτά. Που χτίζει δημοτικότητα για χάρη της μουσικής της. Που αγωνίζεται πίσω από τη σκιά άλλων.

Ωστόσο αυτή η υποψηφιότητα είναι πλέον η τελευταία αφού όπως διαβάσαμε και ΕΔΩ κόβει ρόδα μυρωμένα τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές.

Άρα, να τον φοβόμαστε τον Μαρτίκα γιατί μόλις μέτρησε μία νίκη!