Το Masterchef επέστρεψε και μαζί με αυτό επέστρεψαν και τα νούμερα στην prime time του Star με το Survivor να βλέπει την… κατιούσα!

Όπως είναι αναμενόμενο όλες οι πρωινές εκπομπές αναφέρθηκαν στα ποσοστά τηλεθέασης με τον Γιώργο Λιάγκα να μην αφήνει ασχολίαστο αυτό που λέει από την αρχή του ριάλιτι επιβίωσης, ότι δηλαδή είναι βαρετό!

«Όταν εμείς εδώ λέγαμε ότι είναι το πιο βαρετό Survivor που έχουμε δει ποτέ, έβγαιναν και μας χλεύαζαν. Ας πάρουν τώρα τα νούμερα να τα χαρούν σήμερα που είδαμε το πρόγραμμα να καταγράφει μονοψήφιες πτήσεις μέχρι τις 12 και έκανε κάποια διψήφια μετά τις 12 που δεν υπάρχει μεγάλη τηλεθέαση. Το Survivor έπεσε σε πολύ χαμηλά νούμερα και προβλέπω ότι θα πέσει ακόμα πιο χαμηλά», είπε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

«Όταν είπα ότι βαριέται το Survivor ακόμα και ο Λιανός, προφανώς ο άνθρωπος δεν το βαριέται, είναι επαγγελματίας που κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δουλειά του, το είπα για να συμβολίσω ότι είναι βαρετό το πρόγραμμα. Βγήκε μετά ο Λιανός και κάποιοι άλλοι και με ειρωνεύτηκαν, ας πάρουν λοιπόν σήμερα τα νούμερα να τα κάνουν κορνίζα και να ειρωνευτούν τους εαυτούς τους που δεν κατάλαβαν ότι το φετινό Survivor είναι ένα πολύ βαρετό και πολύ αναμενόμενο πρόγραμμα».

Ενώ για να κλείσει τη συζήτηση ο Γιώργος Λιάγκας είπε για τον Λιανό: «Ο Γιώργος Λιανός είναι εξαιρετικός, αλλά ειρωνεύτηκαν όταν είπαμε ότι είναι βαρετό».

 

Survivor: Έτσι σχολίασε τα νούμερα ο Γιώργος Λιάγκας

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Ζαφείρης οδηγεί τον Γρηγόρη σε σκληρά μονοπάτια-Η Ιουλία τρομοκρατείται!

Η Τουρκία βάζει και πάλι εισιτήριο για την Αγιά Σοφιά – Αυτή θα είναι η τιμή

Μαρία Ένεζλη: Τέλος από τον Athens DeeJay μετά από 16 χρόνια-Ανάρτηση με αιχμές!