Η πρώην παίκτρια του Survivor, Ασημίνα Χατζηανδρέου ξέραμε ότι είναι πολύ ερωτευμένη με τον καλλιτέχνη Χρήστο Δάντη. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό είχε βρει πολλούς τρόπους να διαφημίσει το καινούργιο τραγούδι του «Μας τελειώσαν τα λεφτά» μέσα από διάφορα challenges στο οποίο πρωταγωνιστούσαν πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πριν μερικές εβδομάδες το «βουνό» μιλώντας σε εκπομπή είχε πει για τον τραγουδιστή ότι είναι μαζί τρία χρόνια και το «τώρα» είναι αυτό που την κάνει να χαμογελά! Επιπλέον η αθλήτρια είχε αναφέρει ότι μετά από κάποια προβλήματα υγείας αναθεώρησε τη στάση της για τη ζωή γιατί αύριο «μπορεί να μην είμαι» όπως είπε χαρακηριστικά.

«Με τον Χρήστο είμαστε μαζί 3 χρόνια. Γενικά στη ζωή μου από κάποιες καταστάσεις με κάποια θέματα υγείας της οικογένειάς μου, είπα πως θα ασχολούμαι με το τώρα. Κι αν το τώρα με κάνει να χαμογελάω και να είμαι χαρούμενη, θα είναι αυτό που θα είμαι σήμερα.

Αύριο μπορεί να μην είμαι. Μόνο το τώρα έχουμε. Επειδή δεν είχα επαφή μέσα στο Survivor, αυτόν που έχουν στενοχωρήσει πιο πολύ ήταν ο Χρήστος. Εγώ που βγήκα, έπαθα ένα μικρό σοκ.

Θα βγάλει και κακία και αγάπη ο κόσμος. Εμένα δε με απασχολεί γιατί ζω το τώρα. Οκ, μπορούσα να είμαι με έναν μικρότερο σε ηλικία και να μην ήμουν ευχαριστημένη. Ή εκείνος να μην ήταν ευχαριστημένος και να ήταν αλλού».

Και ενώ το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα ενεργό στα social και ανέβαζαν καθημερινά stories μαζί, προφανώς περνούν κάποια κρίση στη σχέση γιατί ο Χρήστος εξαφανίστηκε! Τόσο ο ίδιος από το προφίλ της Ασημίνας όσο και η ποδοσφαιρίστρια από το προφίλ του τραγουδιστή! Και σαν να μην έφτανε αυτό, η νεαρή ανέβασε και το παρακάτω story και μας έβαλε ακόμα περισσότερους ψύλλους στα αυτιά! Λες;

Survivor: Δείτε το story της Ασημίνας!

Ασημίνα

Ασημίνα