Στο Survivor δίνουν πραγματικά μαθήματα… «επιβίωσης». Φασαρίες, καυγάδες ξύλο και πάνω απ’ όλα «αγάπη» χωρίς έλεος! Οι παίκτες στα όρια τους και την παραγωγή του ΣΚΑΪ να τρέχει και  να μη φτάνει με όσους ξεφεύγουν! Και αυτοί είναι πολλοί!

Ακόμα και όσοι δεν μπορούν να αντιδράσουν λόγω χαρακτήρα, το έχουν γυρίσει στο ψυχοσωματικό! Δεν μπορεί να είσαι ήρεμος και έτοιμος για αγώνισμα, όταν έχεις καθημερινά μία γκρίνια στο περιβάλλον σου! Όσο κι αν θες να μείνεις αμέτοχος στα όσα διαδραματίζονται, δε γίνεται να σε φτύνουν και εσύ να νομίζεις ότι βρέχει!

Όλα αυτά τα λέμε με αφορμή τα όσα έγιναν μετά το συμβούλιο υποψηφιοτήτων μεταξύ του ποδοσφαιριστή Άρη Σοϊλέδη και του μισθοφόρου, Τάκη Καραγκούνια.

O ποδοσφαιριστής δεν φαίνεται να πήρε πολύ καλά την υποψηφιότητά του και ξέσπασε κατά του Τάκη.

«Ο Άρης γύρισε και μου είπε εδώ μαγκιά μου, θα το ξαναέκανα κι αν μπορούσες να το έκανες κι εσύ. Οπότε δεν είναι μετανιωμένος. Τον ψήφισα και για θέματα επικοινωνίας, που είναι κάτι σοβαρό για εμένα» εξήγησε ο Τάκης Καραγκούνιας για τους λόγους που υπέδειξε ως υποψήφιο τον Άρη Σοϊλέδη.

Ο Άρης Σοϊλέδης είπε από την πλευρά του: «Επειδή εγώ δεν ήθελα να το αναφέρω στο συμβούλιο… αλλά λέτε συνέχεια ότι ο Άρης έκανε αυτό. Σας υπενθυμίζω όλους πως το έκανα μαζί με τον Τάλα και δεν τιμωρήθηκα μόνο εγώ για αυτό. Γιατί ακούω μονίμως το όνομα Άρης κι ότι με τον Άρη υπάρχει πρόβλημα. Ο κόσμος βλέπει».

Στη συνέχεια στράφηκε εναντίον του Τάκη: «Εγώ να τρομάζω και να φοβάμαι; Είσαι η ντροπή του Survivor. Από εδώ και πέρα στο υπογράφω πως θα είσαι μονίμως υποψήφιος.