Σχεδόν ένα μήνα πριν το τέλος του και το Survivor μοιάζει να είναι αρένα! Μάλιστα χρειάζεται ιδιαίτερα γερά στομάχια για να αντέξουν οι παίκτες την ίντριγκα, τα πισώπλατα μαχαιρώματα και τα σχόλια που κάνει ο Μαρτίκας!

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (5/6) ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, άφησε τους παίκτες… παγωτό όταν τους έκανε την παρακάτω ανακοίνωση.

«Η Κόκκινη και η Μπλε ομάδα από το σημείο αυτό παύουν να υφίστανται. Τουλάχιστον, με την τωρινή τους σύνθεση», του είπε και τους εξήγησε ότι πλέον οι 9 παίκτες θα παίζουν αγώνες κατάταξης, δηλαδή θα τρέχουν το στίβο μάχης, ο καθένας μόνος του, και θα χρονομετρούνται. Οι δύο παίκτες που θα έχουν τους καλύτερους χρόνους θα χρίζονται αρχηγοί και θα επιλέγουν εναλλάξ παίκτες, διαμορφώνοντας με αυτόν τον τρόπο την Μπλε και την Κόκκινη ομάδα.

Μέσα στις αλλαγές που ανακοίνωσε ο Λιανός είναι και ότι οι δύο ομάδες που θα δημιουργούνται κάθε εβδομάδα θα παλεύουν για τρεις Ασυλίες και όχι για δύο.

Μετά τους αγώνες κατάταξης οι δύο αρχηγοί που προέκυψαν ήταν ο Νίκος Γιάννης και ο Στάθης Σχίζας. Οι ομάδες που διαμορφώθηκαν, ήταν οι ίδιες ακριβώς με τις προηγούμενες, με την εξαίρεση ότι η Σταυρούλα έγινε «κόκκινη».

Αγωνιστικά παρότι θεωρητικά τουλάχιστον οι νέα σύνθεση των Κόκκινων είναι ελαφρώς ισχυρότερη, οι Μπλε κατάφεραν με σχετική ευκολία να πάρουν τη νίκη.

Στο αποψινό ωστόσο επεισόδιο θα υπάρξει μία έντονη κόντρα, για μία ακόμα φορά, ανάμεσα σε Σταυρούλα και Ασημίνα. Οι δύο παίκτριες δε φαίνεται να μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους!

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας έρχεται απόψε στις οθόνες μας. ΕΔΩ όμως θα καταφέρετε να μάθετε την αλήθεια για το ποια ομάδα κερδίζει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ!