Το Survivor φάνηκε να είναι ιδιαίτερα δύσκολο για την ομάδα των Κόκκινων αυτή την  εβδομάδα αφού έχασε και τις δύο ασυλίες.

Για την ακρίβεια στο πρώτο συμβούλιο για μία ακόμα φορά υποψήφια ήταν η Μυριέλλα Κουρεντή. Αλλά και την επόμενη μέρα, στο αγώνισμα έχασαν πάλι οι Κόκκινοι. Δεύτερος υποψήφιος ήταν ο Απόστολος Ρουβάς, κίνηση μάλιστα που προξένησε περιέργεια!

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια την Τζο Μαριδάκη.

Αυτή η ενέργεια της Ναυσικάς εκνεύρισε ιδιαίτερα τον Σπύρο Μαρτίκα ο οποίος μίλησε για ισχυρά συμβόλαια κι οικονομικά συμφέροντα και ότι είναι λάθος να αποχωρήσει μία δυνατή παίκτρια, όπως η Τζο.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε είδαμε τελικά τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργο Λιανό, να ανακοινώνει ότι πρέπει να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει στην Ελλάδα  η Μυριέλλα Κουρεντή.

«Πραγματικά νιώθω τέλεια. Ήμουν πολλές φορές με το ένα πόδι να φύγω. Ο Απόστολος το ήθελε πολύ κι η Τζο είναι ένα υπέροχο παιδί και δεν θα ήθελα να φύγει εξαιτίας κάποιας δικής μου δημοτικότητας. Το Survivor είναι ένα υπέροχο παιχνίδι. Προσευχήθηκα κι η φράση χωρίς να το σκεφτώ ήταν John σου έρχομαι…. Κλείνει το Survivor αλλά ξεκινά ένα άλλο κεφάλαιο, που λέγεται αληθινή ζωή. Έχω αφήσει τα όνειρά μου και θα αποχωρήσω χαρούμενη για να γυρίσω στους δικούς μου. Κι ας χάσω το πάρτι της ένωσης.» είπε η Μυριέλλα Κουρεντή.

Από την άλλη, με τον καλύτερό τους παίκτη εκτός δράσης στο Survivor τι θα κάνει η Μπλε Ομάδα στα αγωνίσματα;

Τι κακό ήταν κι αυτό στο αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού; Από τραυματισμούς… χόρτασαν οι Μπλε και οι Κόκκινοι.

Μεγαλύτερο πλήγμα φυσικά, ο σοκαριστικός τραυματισμός του Άρη Σοϊλέδη.

Ο παίκτης των νέων Μαχητών υπέστη εξάρθρωση ώμου. Μια εξέλιξη που σίγουρα θα πρέπει να προβληματίσει την ομάδα του.