Ο νικητής του φετινού Survivor, Στάθης Σχίζας ζει έναν μεγάλο έρωτα που φροντίζει να κάνει γνωστό μέσα από συνεντεύξεις, φωτογραφίσεις, stories στο Instagram αλλά και βαρύγδουπες δηλώσεις! Η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, γνωστή επιχειρηματίας, μοντέλο και influencer, επίσης μοιάζει να ζει τις καλύτερες στιγμές της.

Το φετινό καλοκαίρι το ζευγάρι προσπαθεί να αναπληρώσει τον χρόνο που έμειναν χωριστά ο ένας από τον άλλον. Σχεδιάζουν και πραγματοποιούν ταξίδια εντός Ελλάδας προς το παρόν τόσο σε κοντινούς όσο και σε μακρινούς προορισμούς.

Οι δύο τους φαίνεται να περνούν υπέροχα μαζί και το δείχνουν καθημερινά μέσω των αναρτήσεών τους.

Μία όμως δήλωση της Αλεξάνδρας φαίνεται ότι άναψε το… λαμπάκι της έκπληξης! Το ζευγάρι του φετινού καλοκαιριού, που εδώ και καιρό έχει περάσει στο επόμενο βήμα της σχέσης, αυτό της συγκατοίκησης, μοιάζει να είναι έτοιμο να προχωρήσει ακόμα περισσότερο!

οκ

οκ

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε στο περιοδικό Ok! η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναφορικά με τη σχέση της με τον νικητή του Survivor, ένα παιδί είναι αυτό που δένει περισσότερο ένα ζευγάρι. Να υπενθυμίσουμε ότι ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης έχει ένα παιδί από προηγούμενο γάμο, την Χρυσούλα που σήμερα είναι εννέα ετών. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης είχε δηλώσει ότι ήταν 21 ετών όταν έμαθε ότι η τότε σύντροφός του έμεινε έγκυος. Το πρώην ζευγάρι κράτησε το παιδί και όπως είπε ο Στάθης, ήταν η καλύτερη απόφαση που έχει πάρει ποτέ!

Όπως φαίνεται όμως Στάθης και Αλεξάνδρα θέλουν να βάλουν γερά θεμέλια στη σχέση τους και τα σχέδια για παιδί δεν είναι μακρινά! Μήπως τελικά αυτό το καλοκαίρι είναι καθοριστικό;

Η φώτο είναι από τη συνέντευξή του ζευγαριού στο περιοδικό ΟΚ!