Δεν έχουν τέλος οι καυγάδες στο Survivor. Οι Μπλε του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ για ακόμη μια φορά ξέφυγαν με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να ανταλλάσσει βρισιές με τους υπόλοιπους παίκτες, ακόμα και με εκείνους που μέχρι τώρα δεν είχε τσακωθεί.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, μάλιστα, έφυγε από τον πάγκο της ομάδας του και παρατάχθηκε με τους Κόκκινους.

 

Με την Ασημίνα έγιναν μπίλιες και ο Εμμανουήλ βγήκε εκτός εαυτού φωνάζοντάς της «βούλωσε το στόμα σου ηλίθια». Όταν ο Νικογιάννης πήρε θέση στον καυγά αποκαλώντας τον σίχαμα, ο Εμμανουήλ του απάντησε «μη μιλάς εσύ ποντικομαμή».

Τα αίματα άναψαν περισσότερο στη συνέχεια με τον Εμμανουήλ απέναντι.

«Πηγαίνω από τον ένα πάγκο στον άλλο να μαζεύω τα χάλια σας. Έχετε ξεφτιλιστεί σε όλη την Ελλάδα», είπε ο Εμμανουήλ κατηγορώντας την Ασημίνα ότι του έλεγε να βρίζει τον Άρη.

Με αφορμή αυτή την ένταση και την στήριξη του Σπύρου προς τον Εμμανουήλ, το ζευγάρι του Άγιου Δομίνικου είχε το πρώτο του καυγαδάκι.

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε την Ασημίνα Χατζηανδρέου να λυγίζει πριν το αγώνισμα έπειτα από μια ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού και να πέφτει στην αγκαλιά του…. Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, με τον οποίο πριν λίγες ώρες σφαζόντουσαν!

Στο μεταξύ, στο αποψινό επεισόδιο υπάρχει αγώνας επάθλου! Μάλιστα όπως βλέπουμε από το trailer που κυκλοφορεί σήμερα (25/5), θα υπάρξει τρομερό παρασκήνιο! Είναι σχεδόν δεδομένο ότι το full in love ζευγάρι, Σπύρου Μαρτίκα και Βρισηίδας Ανδριώτου, θα χωρίσει! Αιτία το γεγονός ότι ο φαρμακοποιός από το Κερατσίνι κατηγορεί ανοικτά στο συμβούλιο τη γυναίκα που έμοιαζε να είναι ερωτευμένος,  πως μαζί με την Ασημίνα έχουν στήσει κλίκα ώστε να “φάνε” τον Άρη Σοϊλέδη!