Στο φετινό Survivor, συμβαίνει κάτι παράδοξο. Από τη μια συζητάμε για τον Τριαντάφυλλο, που δεν βρίσκεται στο παιχνίδι αλλά όλο σε αυτόν πάει η
κουβέντα! Από την άλλη εκτός Survivor συζητείται έντονα το όνομα του Βασάλου για τις συμπεριφορές του εντός και εκτός τηλεόρασης! Δουλίτσα να υπάρχει βρε παιδιά να γίνονται τα κλικ και να πουλάνε οι εκπομπές! Τώρα ασχολούμαστε στο αν υφίσταται το ειδύλλιο μεταξύ Βασάλου-Βαλαβάνη και για το αν έχουν χωρίσει ή όχι…. Λες και θα υπάρξει παγκόσμια ειρήνη αν μάθουμε για αυτό το ζευγάρι!

Τώρα στα χθεσινά, είχαμε κλασικά αγώνισμα ασυλίας μετά φαγητού (και shampoo και conditioner) και κερδισμένοι βγήκαν οι μπλε στο finish line. Είναι ιδέα μου αλλά κάπως, δεν είναι βαρετό όλο αυτό με τα αγωνίσματα? Κάπως δεν υπάρχει το πραγματικό reality, ξέρετε αυτό που ξεκατινιάζονται και ανάβουν τα αίματα για πλάκα! Δηλαδή μετά το ειρηνικό και αγαπησιάρικο φετινό GNTM, θα έχουμε τα ίδια και στο Survivor? Εκεί που έχουμε τον Τάκη έτοιμο να εκραγεί (σπίρτο αναμμένο είναι το αγόρι) και τα νούμερα της AGB να χτυπήσουν κόκκινο, η ομάδα του τον παροτρύνει να κάτσει φρόνιμα και να μην βάζει φιτιλιές! Εγώ εδώ θα αναρωτηθώ και θα κάνω την εύλογη ερώτηση, ρε παιδιά γιατί νομίζατε ότι μπήκε ο Τάκης στο παιχνίδι?

Για να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο του Survivor? Βάσει σεναρίου πρέπει να κάνει τον κλασικό του χαμό, να βάλει τσακωθούν μεταξύ τους οι παίχτες αλλά μάλλον δεν ακολουθεί το σενάριο και απλά αυτοσχεδιάζει! ΤΑΚΗ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΑΝ! Κακά τα ψέματα φέτος οι «αλλ σταρ» έχουν πάει διαβασμένοι και για κανέναν λόγο δεν πρόκειται να χαλάσουν το όνομά τους (όχι ακόμη, είναι νωρίς) και αυτό να έχει επιπτώσεις στην μετέπειτα κοινωνική τους ζωή! Αυτό είναι πάρα πολύ έντονο σε κάποιες συμπεριφορές παιχτών, όπως προείπαμε του Τάκη.

Επίσης Χανταμπάκη βλέπουμε, αλλά Χανταμπάκη δεν ακούμε! Δε γίνεται σε 6 χρόνια να έχει αλλάξει ένας άνθρωπος και να μην έχει άποψη για τίποτα και να έχει πιει το αμίλητο νερό! Ακόμη και ο Μαρτίκας είναι πολύ light για τα δεδομένα του, τα λέει όλα με το γάντι. Εγώ θυμάμαι πέρσι από την πρώτη εβδομάδα είχε κάνει το χαμό του και είχε βγει υποψήφιος (ζητώντας το κιόλας μιας και είχε λαό να τον στηρίξει έξω) ενώ φέτος θα πει αυτά που θέλει χωρίς όμως το έντονο στοιχείο του reality. Κάτι όμως πρέπει να γίνει με το παιχνίδι επιβίωσης γιατί από σήμερα στην αρένα μπαίνουν οι τηλεοπτικές σειρές καθώς και το MasterChef. Μην ξαφνιαστείτε αν στις επόμενες 2 εβδομάδες έχουμε εισόδους πρώην – νυν και γίνει μια γενικότερη ανακατάταξη στο παιχνίδι. Ο ανταγωνισμός θα χτυπήσει κόκκινο και με κάποιο τρόπο θα πρέπει να γίνει δουλίτσα. Πάντως χθες το βράδυ το Survivor, παρέμεινε πρώτο παρά την επιστροφή της Γης της Ελιάς, που δεν κατάφερε να του κλέψει την πρωτιά.

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ του ριάλιτι του ΣΚΑΪ

Όλες οι ειδήσεις 

Survivor Twitter 16/1: Η Ευριδίκη ψήφισε Παπαδόπουλο και ο μιντιακός λαός τη δίκασε!

Aυτούς «αρπάζει» από Ελλάδα ο Πέδρο Μαρτίνς!

Survivor All Star: Έτσι βλέπει την εκπομπή ο Λιανός τώρα