Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor, Τριαντάφυλλος και Σάκης περνάνε μία δύσκολη φάση μεταξύ τους και ειδικά τώρα που έπεσε αυλαία του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και ο Κατσούλης πήρε για δεύτερη φορά το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Ο νικητής τόσο του 2021 όσο και του All Star 2023,  μιλώντας σε κυπριακή εκπομπή έδειξε το πόσο στενάχωρα νιώθει που ο Τριαντάφυλλος αποφάσισε να στηρίξει τον Νίκο Μπάρτζη, αντί για εκείνον που είχαν τόσο μεγάλη φιλία.

Ο καλλιτέχνης μέσα από την εκπομπή «Καλοκαίρι #yes»του OPEN, θέλησε να εξηγήσει τη δική του θέση και να πει τα γεγονότα όπως τα βλέπει ο ίδιος.

«Χίλια συγγνώμη ρε Σάκη που σε στεναχώρησα, πραγματικά», είπε ακριβώς μετά τις δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη.

«Γενικά το ’21 περάσαμε πάρα πολλά και με τον Σάκη και με τη Μαριαλένα. Από τη στιγμή που μπήκε ο Σάκης είμασταν αδέλφια. Όλο αυτό κράτησε πραγματικά. Εγώ πήγαινα σπίτι του, εκείνος στο δικό μου, κάναμε live στα μαγαζιά του, με στήριζε, τον στήριζα, ήταν μια σχέση αληθινή, πραγματικά “αδέλφια”, αυτή είναι η λέξη».

«Επειδή κάνει ότι δεν ξέρει τον λόγο και για δυο μήνες στην αρχή που τον στήριζα έτρωγα το βρισίδι του αιώνα.. Μετά το live που κάναμε στο μαγαζί του, φάγαμε και κλαίγοντας λέγαμε για όσα περάσαμε. Εκείνη τη στιγμή τραβήξαμε κόκκινη γραμμή για έναν άνθρωπο. Εσύ Σάκη μου την πέρασες μετά από δύο μήνες και με στεναχώρησες. Δεν είναι ότι σε μισώ. Αν είναι να δώσω το χέρι μου για εσένα θα το δώσω. Ξέρεις ότι με πονάει.

Το ’21 έλεγες γι αυτόν τον άνθρωπο και πέρασες την κόκκινη γραμμή. Είναι η επιλογή σου, αλλά εγώ δεν θα το έκανε ποτέ αυτό στον αδερφό μου. Ας το καταλάβει ο κόσμος επιτέλους. Δεν έχω πει κακό για εσένα, αγαπώ την οικογένειά σου. Εσύ είσαι αυτός που αθέτησε ό,τι είπαμε. Εγώ αυτός είμαι και δεν θα αλλάξω για καμία εκπομπή και κανέναν Survivor. Θα μπορούσα να το πάω πονηρά, αλλά δεν το έκανα. Απόλαυσε το έπαθλό σου και τη νίκη σου. Λες να μην ήξερα ότι θα το έπαιρνες εσύ;».

Survivor: Δείτε όσα είπε ο Τριαντάφυλλος για τον Σάκη