Χαμός γίνεται χιλιάδες μίλια μακριά μας και συγκεκριμένα στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor όπου όλα μοιάζουν να είναι ένα… ψέμα ή καλύτερα, μία πλεκτάνη! Και εμείς μπορεί να τους συμπονούμε βλέποντάς τους να βασανίζονται για ένα πιάτο φαΐ αλλά τα πράγματα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μοιάζουν να είναι τελείως διαφορετικά!

Οι παίκτες αυτή τη φορά, που δεν είναι και η πρώτη τους, είναι υποψιασμένοι! Σου λένε, σιγά μη σκάσουμε για ένα πεντοχίλιαρο την εβδομάδα την ώρα που στην Ελλάδα οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν πάνε στις δουλειές τους για δέκα εκατοστά χιόνι ενώ οι ιδιωτικοί ναυλώνουν… ελικόπτερα!

Έτσι, φαίνεται να σκέφτονται γι αυτό και δεν πεινούν. Τουλάχιστον αυτό αποκάλυψε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ο οποίος ήρθε από το νησί «φτιαγμένος», για να μην πούμε άλλη λέξη και μας κόψει το ΕΣΡ!

Όπως είπε ο Στέφανος Κωνσταντινιδης στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα στον ALPHA, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έπιασε συγκεκριμένους συμπαίκτες του να τρώνε μέχρι και μπέργκερ. Υπάρχει δέντρο που ντόπιοι πηγαίνουν και αφήνουν, χυμούς ριζογκοφρέτες, μπέργκερ και άλλα για κάποια πρόσωπα.

Ανακαλύφθηκε δηλαδή το meeting point που πάνε οι Μπλε και τρώνε!

Ο Αναγνωστόπουλος το είδε και το έκανε γνωστό στην παραγωγή και τα έκανε μπάχαλο, ωστόσο, κανείς δεν έκανε τίποτα, για αυτό κιόλας μετά την αποχώρηση του μιλάει για… τσίρκο!

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος μίλησε έμμεσα για έναν παίκτη και συγκεκριμένα για τον Κωνσταντίνο Βασάλο ο οποίος είναι ο ένας από τα πρόσωπα που τρώνε.