Και οι μέρες περνούν στο Survivor και στον Άγιο Δομίνικο με τους παίκτες να φυλλορροούν και να αρχίζουν να παίζουν και τα τελευταία τους χαρτιά!

Στο επίκεντρο βρίσκεται τώρα η υποψήφια Σταυρούλα, που η δύναμή της και οι επιτυχίες που σημειώνει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ενοχλούν προφανώς τους συμπαίκτες της και προσπαθούν όποτε βρουν ευκαιρία να την «χτυπήσουν» κυρίως… πισώπλατα!

Ο Μπάρτζης  αναφέρει στο τρέιλερ που κυκλοφορεί ότι ο Ηλίας «πλήρωσε» την συμπεριφορά άλλων ενώ η Μαριαλένα δεν μπορούσε να μην ασχοληθεί με τα δάκρυα της Σταυρούλας μετά την αποχώρηση. Αυτό που την ενόχλησε ωστόσο, ήταν ότι μετά η Σταυρούλα σταμάτησε να κλαίει και γέλαγε. Μάλλον θα έπρεπε να κλαίει μέχρι τον… τελικό!

Ο Σάκης από την άλλη δεν γινόταν να μη στηρίξει τη σύντροφό του την Μαριαλένα και τη γνώμη που έχει για την Σταυρούλα λέγοντας ότι κι αυτό με τα δάκρυα προφανώς και είναι κομμάτι της στρατηγικής της!

Και τέλος ήρθε και η Στέλλα να «αποτελειώσει» την Χρυσαείδη λέγοντας ότι ποτέ δεν ήταν κοντά με την συμπαίκτριά της ενώ στο Συμβούλιο του νησιού, η Σταυρούλα με δάκρυα στα μάτια τονίζει ότι δεν θέλει σε καμία περίπτωση να «θυματοποιηθεί».

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Καρφιά Βασάλου για Μαριαλένα-Δεν αξίζει τη νίκη-Με απογοήτευσε!

Ο ισχυρός μεταγραφικός… ανταγωνισμός του Ολυμπιακού

Τέλος η Γη της Ελιάς: Πώς θα εξελιχθεί η σειρά