Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor αφού φαίνεται να θυμήθηκε τις κακές του… συνήθειες και ξεκίνησε να ανοίγει το στόμα του χωρίς κανείς να τον ρωτάει!

Η Σταυρούλα φαίνεται να είπε στον Στέλιο ότι ενδιαφέρεται για τον Κωνσταντίνο. Ωστόσο αυτός δεν κράτησε το στόμα του κλειστό και το αποκάλυψε τόσο σε αυτόν, όσο και στην υπόλοιπη όμάδα. Αυτό ήταν που έβγαλε εκτός εαυτού τον Κωνσταντίνο Βασάλο αφού κάτι που του εκμυστηρεύτηκε η παίκτρια δεν είχε κανένα δικαίωμα να του το αποκαλύψει.

«Για ποιο λόγο να μεταφέρεις πληροφορίες ή εξομολογήσεις παικτών στους άλλους; Δεν υπάρχει λόγος. Το θεωρώ ανήθικο αυτό. Σου λέω κάτι και μέσα στο 10 λεπτο πας να πιάσεις τον άλλο να του το πεις; Δεν θα ήθελα ούτε την εξομολόγηση να αναφέρω ούτε τον άνθρωπο που τον αφορά. Το θεωρώ άκομψο και χυδαίο. Δεν το θεωρώ ηθικά σωστό. Απλά καταλαβαίνω μερικοί άνθρωποι τι ρόλο βαράνε εδώ μέσα…», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν θέλω ούτε την εξομολόγηση να πω, ούτε τον παίκτη για τον οποίο ήταν, γιατί το θεωρώ πολύ άκομψο και χυδαίο. Και μπροστά να έρθουν και να χρειαστεί στη δύσκολη να πω τι έχει συμβεί, δεν θα το κάνω, γιατί δεν το βρίσκω σωστό. Το αφήνω πίσω μου, απλά καταλαβαίνω εδώ μέσα κάποιοι άνθρωποι για ποιον λόγο υπάρχουν».

Αυτή η εξέλιξη, ήταν που χαροποίησε την Μελίνα Μεταξά, καθώς η ίδια δικαιώνεται από τις φήμες, πως ενδιαφέρεται για τον personal trainer, ενώ έχει σύντροφο έξω.

«Η Σταυρούλα εκμυστηρεύτηκε στον Χανταμπάκη ότι είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο. O Στέλιος Χανταμπάκης πήγε και το είπε στον Βασάλο, παρόλα αυτά, άφησε η Σταυρούλα να εννοηθεί ότι εγώ είμαι ερωτευμένη με τον Βασάλο για να καλύψει όλα τα υπόλοιπα, επειδή ίσως να φοβάται να μην εκτεθεί.

Αυτό το πράγμα δεν μου άρεσε καθόλου γιατί εγώ έχω έναν άνθρωπο έξω από εδώ και δεν πρόκειται ποτέ να γίνει κάτι άλλο», είπε η Μελίνα Μεταξά.

 

Survivor: Δείτε το απόσπασμα με την υποψηφιότητα Χανταμπάκη

 

Όλες οι ειδήσεις

Το «καυτό» πλάνο στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου! (pic)

Ήταν εκπληκτικός στη Λεωφόρο! Τι θα κάνει η ΑΕΚ με 9άρι το καλοκαίρι!

Τέλος η Φαίη Σκορδά…