Η κατάσταση στο Survivor είναι όπως την αφήσατε. Χαμός από σπόντες, κακή διάθεση, πείνα, αρρώστια και κακομοιριά με λίγα λόγια!

Και στο επεισόδιο της Τρίτης  υπήρχαν συγκινήσεις και απειλές! Ωστόσο, και παρόλο που η κατάσταση στους Μπλε είναι για… χάλια μαύρα, κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο της επικοινωνίας και να μιλήσουν με τις οικογένειές τους.

Καταλυτικός ήταν για ακόμα μια φορά ο ρόλος του Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος με τις νίκες του, αλλά κυρίως με την τελευταία χάρισε την νίκη στους Μπλε. Ο Άρης Σοϊλέδης όχι μόνο εξαιτίας της ποινής που εκτίει δεν θα απολάμβανε το έπαθλο με τους συμπαίκτες του, αλλά μετά και από το τελευταίο Συμβούλιο, είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ωστόσο ο ποδοσφαιριστής των Μπλε μπήκε στο αγωνιστικό χώρο  δυναμικός όπως πάντα και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα είχε ένα έντονο ξέσπασμα πάνω στον άνθρωπο που τον έβγαλε υποψήφιο, Τάκη Καραγκόυνια, φωνάζοντάς του «Για σένα, για να δεις την κόρη σου!»

Έτσι, πήραν μία καλή δόση αγάπης μπας και αλλάξουν το σερί των καυγάδων!

O ποδοσφαιριστής δεν φαίνεται να πήρε πολύ καλά την υποψηφιότητά του και ξέσπασε κατά του Τάκη.

«Ο Άρης γύρισε και μου είπε εδώ μαγκιά μου, θα το ξαναέκανα κι αν μπορούσες να το έκανες κι εσύ. Οπότε δεν είναι μετανιωμένος. Τον ψήφισα και για θέματα επικοινωνίας, που είναι κάτι σοβαρό για εμένα» εξήγησε ο Τάκης Καραγκούνιας για τους λόγους που υπέδειξε ως υποψήφιο τον Άρη Σοϊλέδη.

Ο Άρης Σοϊλέδης είπε από την πλευρά του: «Επειδή εγώ δεν ήθελα να το αναφέρω στο συμβούλιο… αλλά λέτε συνέχεια ότι ο Άρης έκανε αυτό. Σας υπενθυμίζω όλους πως το έκανα μαζί με τον Τάλα και δεν τιμωρήθηκα μόνο εγώ για αυτό. Γιατί ακούω μονίμως το όνομα Άρης κι ότι με τον Άρη υπάρχει πρόβλημα. Ο κόσμος βλέπει»

Μένει όμως να δούμε ποιος θα κάνει σήμερα δείπνο με φίλους αφού, καλή η επικοινωνία, καλή και η αγάπη αλλά με κανένα από τα δύο δεν γεμίζει η κοιλιά.

ΕΔΩ λοιπόν μαθαίνουμε ποιοι παίκτες θα είναι οι τυχεροί του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.