Η γνωστή influencer Ιωάννα Τούνη έκανε μια ανάρτηση που ανησύχησε τους ακολούθους τηςτο πρωί της Πέμπτης.

Η εκτός των άλλων και επιχειρηματίας, δημοσίευσε μία φωτογραφία και έκανε γνωστό ότι βρίσκεται εκτάκτως στο νοσοκομείο.

Σε αυτή τη βλέπουμε ξαπλωμένη σε κρεβάτι και με ορό στο χέρι της.

Η ίδια αρχικά δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για τον λόγο εισαγωγής της.

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram

Τούνη

Στην συνέχεια η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα βίντεο της φίλης της, Στέλλας Πάσσαρη, στο οποίο η φίλη της λέει πως η διάσημη influencer έχει πάθει υπερκόπωση και παίρνει βιταμίνες. Η Ιωάννα Τούνη ακούγεται στο τέλος του βίντεο να αστειέυεται, λέγοντας πως μάλλον την έχουν ματιάσει.

 

Στο μεταξύ πολλές ήταν οι φήμες τα τελευταία 24ωρα που ήθελαν την influencer  και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να έχουν χωρίσει.

Αφορμή γι’ αυτές τις φήμες στάθηκε η απόφαση του ζευγαριού να περάσει χωριστές διακοπές το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Με αφορμή λοιπόν τις ερωτήσεις που δεχόταν στο προφίλ της για το τι συμβαίνει στη σχέση τους αλλά και κάποια δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, η Ιωάννα Τούνη απάντησε χθες μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram λέγοντας ότι απλά σε μια σχέση είναι καλό ο καθένας να περνά και λίγο χρόνο με τους φίλους του.

Την επόμενη μέρα μέσα από τον δικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έδωσε τη δική του απάντηση γράφοντας, «Σε επιλέγω για σήμερα, αύριο και για κάθε μέρα» προσθέτοντας και το όνομα της γνωστής influencer.

Πάντως Δημήτρης Αλεξάνδρου και Ιωάννα Τούνη είχαν πρόσφατα πάει μαζί σε ένα ρομαντικό ταξίδι στη Σαντορίνη.