Το Καλό Μεσημεράκι στον ΣΚΑΪ παύει να είναι μεσημεράκι και απλά γίνεται καλοκαιράκι! Γιατί καλά τα μεσημέρια αλλά και οι παρουσιαστές θέλουν τα μπάνια τους και την καλοπέρασή τους! Έτσι ακριβώς και ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε να μας χαιρετήσει από το κανάλι του Φαλήρου και να μας ξανασυναντήσει μέσα από Insta Stories, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, από το επόμενο μέρος των διακοπών του!

Δεν είναι όμως ένα τέλος που μας έρθιξε και από τα σύννεφα! Ο παρουσιαστής είχε φροντίσει ήδη από τις 7/6 να αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπής του τις προθέσεις του για το πότε θα ρίξει αυλαία το «Καλό Μεσημεράκι».

«Αν θέλετε να ζήσετε αυτή την εμπειρία τηλεφωνήστε από τώρα παιδιά για την τελευταία εκπομπή, που θα είναι… μεθαύριο. Όχι… Θα είναι 1η Ιουλίου» τόνισε ο παρουσιαστής, μιλώντας στο live κοινό που είναι μαζί του κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

ΣΚΑΪ- Νίκος Μουτσινάς: Ποιοι τον διεκδίκησαν

Ο  Νίκος Μουτσινάς είναι ένα δυνατό χαρτιά που τον ήθελαν κι άλλα κανάλια. Ωστόσο γνωρίζει πολύ καλά ότι, για να σπάσει το συμβόλαιο με τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2023, πρέπει να καταβάλει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό ως ρήτρα. Κάτι που είχε γίνει στο παρελθόν για χάρη του παρουσιαστή από τη μεριά του καναλιού όταν τον…. έκλεψε από το Open.

Άπαντες βέβαια γνωρίζουν στους τηλεοπτικούς σταθμούς ότι αν θελήσεις να «κλέψεις» θα πρέπει και να… πληρώσεις! Δηλαδή όταν σπάνε συμβόλαια παρουσιαστών επιβαρύνεται πάντα ο τηλεοπτικός σταθμός που θέλει να τον πάρει.  Μόνο έτσι μπορεί ο εκάστοτε παρουσιαστής ή παρουσιάστρια να ενταχθεί στο δυναμικό του, κάτι που δυσκολεύει τις διαπραγματεύσεις.