Ντόμινο σημαντικών αλλαγών αναμένεται να έρθει το επόμενο χρονικό διάστημα στην απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ, μετά την απόφαση του καναλιού για διαζύγιο με τον Νίκο Μουτσινά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η RealNews, στο προσκήνιο μετά την απομάκρυνση του παρουσιαστή της εκπομπής, Καλό Μεσημεράκι, έρχονται ο Μάρκος Σεφερλής αλλά και ο Χρήστος Φερεντίνος.

ΣΚΑΪ: Αυτοί παίρνουν την θέση του Νίκου Μουτσινά

Πιο συγκεκριμένα, το deal του καναλιού του Φαλήρου με τον Μάρκο Σεφερλή που λέει αντίο μετά από δύο χρόνια συνεργασίας στον ΑΝΤ1, αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα.

Ο γνωστός ηθοποιός αναμένεται να ενταχθεί στην μεσημεριανή – απογευματινή ζώνη του καναλιού με φορμάτ εκπομπής, τα δικαιώματα του οποίου σπεύδει να εξασφαλίσει το ΣΚΑΪ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το παιχνίδι αυτό είναι, το «η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» που παρουσίαζε παλαιότερα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με το project να μεταδίδεται στο slot 17:00 με 19:00.

Ακόμη, στο πλάνο αναμένεται να μπει και ο Χρήστος Φερεντίνος, που έχει δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους του καναλιού, για την παρουσίαση του παιχνιδιού, «ο Μονομάχος».

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Ανατροπή-Νεκρός ο Δημήτρης- Η Άννα κατηγορείται για τον φόνο!

Survivor All Star: MEGA POLL! Ψήφισε ποιος θέλεις να είναι ο νικητής του Survivor!

Κάνε ότι Κοιμάσαι: Ο Νικόλας γίνεται τιμωρός