Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Σασμός όπου όπως φαίνεται η Νάντια εξαφανίζεται!

Η Νάντια με τα αποτελέσματα του τεστ DNA στα χέρια της, πηγαίνει να βρει το Νικηφόρο. Και οι δυο τους περίμεναν με αγωνία αυτή τη στιγμή, ξέροντας πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αυτό που γράφει το χαρτί θα αλλάξει όλη τη ζωή τους.

Τώρα η Νάντια στέκεται μπροστά του και του ανακοινώνει πως στις φλέβες τους δεν κύλα το ίδιο αίμα, δεν είναι αδέρφια όπως μπορεί να νόμιζαν.

Από την άλλη η νεαρή κοπέλα λέει στον Μανόλη πως είναι προτιμότερο να μείνουν φίλοι! Όμως εκείνη αποφασίζει να εξαφανιστεί από προσώπου γης και όπως είναι αναμενόμενο η Βασιλική ζει στιγμές αγωνίας  όταν πέφτει στην αντίληψή της ότι έχει φύγει από το σπίτι χωρίς να ενημερώσει κανέναν!

Όλοι πέφτουν από τα σύννεφα και ξεχύνονται στους δρόμους της Άνω Ποριάς προκειμένου να εντοπίσουν την κοπέλα!

Ωστόσο αυτό κρύβει και δεύτερες σκέψεις αφού ενδεχομένως ο Νικηφόρος να μην είναι τελικά ο γιος του Στεφανή όπως όλοι νομίζουν! Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ουδέποτε άνοιξε τα αποτελέσματα του τεστ DNA όταν είχαν υποβληθεί.

Τι άραγε μπορεί να κρύβει αυτός ο φάκελος;

 

Η Νάντια στο μεταξύ θεωρεί ότι η μητέρα της έκανε κάποιο λάθος και πως τελικά δεν ήταν πατέρας της ο Στεφανής ενώ η Βασιλική είχε στενοχωρηθεί ιδιαίτερα που δεν ανήκε στην οικογένεια!

Ο Μαθιός συνεχίζει να την αντιμετωπίζει με μεγάλη δυσπιστία, θεωρώντας πως μπήκε στη ζωή τους με δόλιο τρόπο και ίσως εφησυχάζεται με το φευγιό της!

Εκείνος είναι που κατηγορεί την κοπέλα ότι ο Ευθύμης την έστειλε στο σπίτι τους για να τον ελέγξει. Στη συνέχεια πηγαίνει και βρίσκει την φίλη της μαμάς της Νάντιας. Η Ξένια του λέει πως η φίλη της πραγματικά αγάπησε τον Στεφανή και μάλλον ήθελε να ελπίζει πως η Νάντια ήταν παιδί του.

Μετά από αυτό η Νάντια εξαφανίζεται από προσώπου Γης. Η Βασιλική έχει μεγάλη αγωνία για το κορίτσι και όλοι αρχίζουν και ανησυχούν . Τί έχει συμβεί με την Νάντια;

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Ανατροπή με Δημήτρη και Άννα-Σε ποιον ανήκει αυτό το πτώμα;

«Αν δεν έβλεπε κόκκινη ο Μπιέλ»

MasterChef: Ο Μότο μότο με την παντελονάτη συμπεριφορά θα πιάσει… πάτο πάτο!