Σασμός: Η πρώτη φωτογραφία από την κηδεία του Πετρή. Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του Σασμού στον Alpha θα είναι καταιγιστικές. Ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές θα πεθάνει. Ο Πετρής θα χάσει τη ζωή του από τα χέρια του Αστέρη και έτσι θα ανοίξει ένας νέος κύκλος αίματος στο χωριό.

Τα γυρίσματα του Κώστα Νικούλι στον «Σασμό» τελείωσαν και αυτή την εβδομάδα θα τον δούμε να φεύγει από τη ζωή!

sasmos_1

 

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ώρα αποφάσεων για τον Μάθιο στο Σασμό. Η στιγμή που περίμενε τόσο καιρό η Θοδώρα έχει φτάσει. Κατηγορεί τον Πέτρο ως τον φονιά του Στεφανή.  Την ίδια ώρα, η Καλλιόπη, έχει μάθει τη σχέση του Αστέρη µε την Αργυρώ. Έτσι αποφασίζει και εισβάλλει στο σπίτι των Βρουλάκηδων. Εκεί ξεσπάει την οργή της, µε απρόβλεπτες συνέπειες.

Ο Μαθιός προσπαθεί να συγκρατήσει τη μάνα του που έμαθε τα γεγονότα  Ο Αστέρης στο μεταξύ γίνεται έξαλλος µε το ψέμα της Αργυρώς. Από την άλλη Μαρίνα και Αντώνης είναι για πρώτη φορά ο ένας απέναντι στον άλλον και η σχέση θα αποκαλυφθεί. Το νέο αυτό πέφτει σαν βόµβα στο σπίτι της Καλλιόπης και θυμώνει τον Αστέρη. Η Μαρίνα βρίσκει τον Αντώνη για να του ζητήσει βοήθεια, αλλά η συζήτησή τους καταλήγει σε καβγά. Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα, ο Αστέρης ζητάει εξηγήσεις από την Αργυρώ για το ψεύτικο άλλοθι που έδωσε στον αδελφό της. Η σύγχυσή του και ο θυµός του, όµως, θα τον οδηγήσουν σε βίαια ξεσπάσµατα.

 

Στη συνέχεια με όπλο πηγαίνει να συναντήσει τον Πετρή. Είναι εξοργισµένος µαζί του και πιστεύει πως έχει σχέση µε τον φόνο. Οι δυο τους λογομαχούν. Κρατούν τα όπλα τους στο χέρι, αλλά κανείς από τους δύο δεν είναι ικανός να γίνει δολοφόνος.

Ο Αστέρης σκοτώνει τον Πετρή

Ο Αστέρης πυροβολεί για εκφοβισµό, αλλά η σφαίρα τελικά πετυχαίνει τον Πετρή. Εκείνος πέφτει στο έδαφος. Ο Αστέρης είναι σοκαρισµένος. ∆εν µπορεί να πιστέψει την τραγωδία. Λίγα λεπτά µετά, καταλαβαίνει πως σκότωσε τον αδελφό της γυναίκας που αγάπησε αλλά και πως µόλις άνοιξε ακόμη µία βεντέτα και έναν κύκλο αίµατος.