Ο πόλεμος που άνοιξε ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες στη σειρά Σασμός στον Alpha δείχνει να μην έχει τελειωμό. Μάλιστα, η Καλλιόπη κάνει τα πάντα για να διώξει τις γυναίκες από το χωριό! Μάλιστα στο τέλος τα καταφέρνει με ένα πολύ ύπουλο και αδίστακτο σχέδιο που στήνει εναντίον τους.

 

Οι τελευταίες εξελίξεις ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και στους Σταματάκηδες έχουν επηρεάσει τη ζωή όλων. Μετά τον θάνατο του Πετρή και τη φυλάκιση του Αστέρη, Μαρίνα και Καλλιόπη είναι διαλυμένες, ενώ ο Μαθιός καθημερινά ζει υπό την απειλή της εκδίκησης από την οικογένεια του αδικοχαμένου Πετρή.

Μάλιστα, ο ίδιος έρχεται αντιμέτωπος με την ενέδρα θανάτου που στήνουν εναντίον του οι Βρουλάκηδες. Κι ενώ εκείνος καταφέρνει να σωθεί, η Καλλιόπη συνειδητοποιεί πως ο γιος της κινδυνεύει και είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να διαφυλάξει πως θα είναι ασφαλής.

Και για να συμβεί αυτό, πιστεύει πως η μόνη λύση είναι να διαλύσει μια για πάντα τους Βρουλάκηδες. Όπως θα παρακολουθήσουμε, η Καλλιόπη επεργάζεται σκοτεινά σχέδια για να απαλλαγεί οριστικά από την οικογένεια της Μαρίνας θέλει να τους διώξει από το χωριό, καθώς πιστεύει πως η παρουσία τους εκεί δυναμιτίζει την κατάσταση. Για να τα καταφέρει, λοιπόν, στήνει ένα αδίστακτο σχέδιο.

Σασμός: Το αδίστακτο σχέδιο της Καλλιόπης

Μια νύχτα θρίλερ θα εκτυλιχτεί στα επόμενα επεισόδια στο σπίτι της Μαρίνας, με τις τρεις γυναίκες να βρίσκονται στο έλεος ενός μυστηριώδους εισβολέα, πιο μόνες και ανυπεράσπιστες από ποτέ. Ο τρόμος ζωντανεύει στο σπίτι των Βρουλάκηδων μιας και ένας αδίστακτος άντρας τις απειλεί Η Μαρίνα προσπαθεί να προστατεύσει τόσο την κόρη της όσο και τη γιαγιά Ειρήνη, αλλά διαπιστώνει πως χωρίς την παρουσία ενός άντρα στο σπίτι είναι ευάλωτες και μπορούν εύκολα να γίνουν στόχος.

Οι τρεις γυναίκες καταφέρνουν και βγαίνουν σώες από την περιπέτειά τους αλλά η Αργυρώ είναι έτοιμη για μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα θέλει να φύγει από το χωριό αλλά και από την Κρήτη και να αφήσει πίσω της όσα την πλήγωσαν, Αντίθετα, η Καλλιόπη συνεχίζει να πλέκει τον ιστό της γύρω απ’ τους Βρουλάκηδες. Το σχέδιό της, όμως, βρίσκει την Αργυρώ πιο ευάλωτη από ποτέ και οι μνήμες και οι πληγές ματώνουν ξανά την καρδιά της. Ο Αντώνης και ο Άγγελος μάταια προσπαθούν να αλλάξουν κάτι και να πείσουν την κοπέλα και τη Μαρίνα να μείνουν στο χωριό. Οι τρεις γυναίκες, όμως, βρίσκονται μπροστά σε ένα δίλημμα που θα ορίσει το μέλλον τους. Έτσι, η οικογένεια Βρουλάκη αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στα ζωή της και τις επόμενες μέρες η Αργυρώ και η Μαρίνα ετοιμάζονται να φύγουν για τα Γιάννενα. Η Καλλιόπη ενημερώνεται σχετικά και φυσικά είναι ικανοποιημένη απ’ αυτή την εξέλιξη.