Η ώρα της δίκης του Αστέρη στη σειρά του Alpha, Σασμός, πλησιάζει και τα δύο στρατόπεδα οργανώνονται! Όλοι κινούνται στο ρυθμό των επίμαχων καταθέσεων με την Στέλλα να κάνει τα πάντα προκειμένου να βρει ελαφρυντικά στοιχεία για τον Αστέρη. Μάλιστα, όπως θα δούμε, η δικηγόρος δεν θα διστάσει να συμμαχήσει και με τον Καραπανο, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να εντοπίσει τη Σεμίνα. Παράλληλα, ο Γεράσιμος συνεχίζει το δι-κό του κρυφό παιχνίδι μην αποκαλύπτοντας την πραγματική του ταυτότητα σε κανέναν. 0 αστυνομικός, μάλιστα, δέχεται μία δελεαστική πρόταση από τον Καραπανο, που θέλει να τον κάνει… τσιράκι του. Ο Γεράσιμος ζητάει λίγες ημέρες να το σκεφτεί. Πράγματι, επιστρέφει στη φυλακή και ο Καραπάνος λαμβάνει την οριστική απάντηση του νεαρού στην απόπειρα να τον δωροδοκήσει!

Ωστόσο ο Γεράσιμος αρχίζει μία καινούρια έρευνα αυτή τη φορά για την Στέλλα.

Έχει αντιληφθεί πως η δικηγόρος επισκέπτεται συχνά τον ισοβίτη και θέλει να μάθει πώς συνδέεται με τον Καραπάνο αλλά και όσο περισσότερα μπορεί για εκείνη.

Μάλιστα ο αστυνομικός την προσεγγίζει ζητώντας της να τον υπερασπιστεί σε μία μήνυση που έχει κατατεθεί εις βάρος του. Η στάση της τον εκπλήσσει αν και αντιλαμβάνεται πως η Στέλλα τον γοητεύει!

Και εκείνη όμως δεν αδιαφορεί για τον Γεράσιμο. Έτσι θα θελήσει να βάλει τέλος τόσο στη σχέση της με τον Άγγελο όσο και με τον Αστέρη με τους οποίους όσα τους χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά που τους ενώνουν.

Σασμός: Ένας νέος έρωτας ανθίζει!

Την ίδια ώρα, όμως, ακόμη ένας έρωτας θα ανθίσει. Ο Άγγελος, μετά την απόφασή του να διεκδικήσει όλη την περιουσία των Σταματάκηδων που του αναλογεί, δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερες συγκρούσεις με τη Στέλλα και η απόσταση πια ανάμεσά τους είναι τεράστια. Στα επόμενα επεισόδια βρίσκει στο πρόσωπο της Άσπας έναν άνθρωπο που μπορεί να  εμπιστευτεί, να μιλήσει και πάνω απ’ όλα να τον καταλαβαίνει. Οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί, από τη στιγμή που εκείνη επέστρεψε από τα Γιάννενα, και δένονται.

Ο ένας θα δει τον άλλον όπως δεν είχαν φανταστεί ποτέ μέχρι τώρα, αν και γνωρίζουν πως θα είναι δύσκολο να ζήσουν μαζ ί και να γίνουν αποδεκτό ζευγάρι Από τη είναι συγγενείς

και από την άλλη η Άσπα φοβάται την αντίδραση του Κωστα, ο οποίος έστω και μέσα από τη φυλακή, την τρομοκρατεί!