Δυστυχώς για τους φανατικούς της σειράς Σασμός στον ALPHA, το τέλος πλησιάζει και είναι σίγουρο ότι οι σεναριογράφοι δεν πρόκειται να μας αφήσουν μία… γλυκιά γεύση! Το αντίθετο μάλιστα αφού στο τελευταίο επεισόδιο πριν τα Χριστούγεννα η αγωνία θα κορυφωθεί. Όπως θα δούμε λοιπόν την ημέρα που τελειώνει η δραματική σειρά πριν τις γιορτές, η Μαρίνα προσπαθεί μάταια να μιλήσει στην Αργυρώ για το νεφρό ενώ ο Αντώνης αντιλαμβάνεται πως βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο.

Η πρόσκληση του Φαρμάκη στο οινοποιείο αποτελεί πρόκληση για τον Μαθιό που βλέπει τη Βασιλική να απομακρύνεται από αυτόν εξαιτίας των μηνυμάτων. Καθώς νέες συγκρούσεις με τον Σταύρο κλονίζουνε την Αργυρώ, την τύχη του παιδιού της παίρνει στα χέρια της η Βασιλική με μια αποκάλυψη που θα τα αλλάξει όλα. Ο Νικηφόρος με το Μανόλη είναι ενθουσιασμένοι με τα σχέδια του θερμοκηπίου τους.

Το κανάλι φυσικά και έχει κάθε λόγο να χαίρεται με τις επιδόσεις των σειρών που επέλεξε για τη φετινή σεζόν καθώς έχουν μια σταθερά ικανοποιητική έως εξαιρετική παρουσία στους πίνακες τηλεθέασης.

Η μεγάλη επιτυχία στον «Σασμό» συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά. Οι ήρωες ωστόσο θα μας αφήσουν για λίγο και το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Πάρης μετανιώνει για τον γάμο!

Άρης: Ο Μαντσίνι κάνει δεύτερες σκέψεις αλλά ο Καρυπίδης είναι αμετακίνητος

ΣΚΑΪ: «Τέλος» η Άγρια Γη