Από αυτή τη Δευτέρα 8/4 και κάθε μέρα στις 17:45, το Σαν Ψέμα ξεκινάει τη διαδρομή του στην ελληνική τηλεόραση φέρνοντας κάτι εντελώς φρέσκο και εναλλακτικό στο τραπέζι των σειρών μυθοπλασίας.

Μακριά από σειρές εποχής αλλά και δράματα ή νέα πρόταση του Open πρόκειται για κάτι μοντέρνο με ανάλαφρο ύφος από άλλες δεκαετίες.

Ο Πέτρος είναι ένας νέος ευκατάστατος επιχειρηματίας ο οποίος ζει μόνος του με την 6χρονη κόρη του, Αλίκη, την οποία και υπερλατρεύει. Ωστόσο, η γυναίκα του και μητέρα της μικρής, η Χριστίνα, τους έχει εγκαταλείψει.

Προκειμένου να προστατέψει την μικρή του ο Πέτρος της λέει το ψέμα πως η μητέρα της λείπει ένα μεγάλο ταξίδι. Η Αλίκη όμως στα έκτα της γενέθλια της περιμένει οπωσδήποτε.

Παράλληλα, στη ζωή του Πέτρου μπαίνει και μια δυναμική γυναίκα, η Ζωή. Η οικογένεια της Ζωής προσπαθεί να συγκεντρώσει λεφτά για να σώσει το καφενείο της. Εκείνη μαθαίνει ότι είχε παρεξηγήσει τις προθέσεις του Πέτρου και πηγαίνει σπίτι του να ζητήσει συγνώμη. Οι δυο τους καταλήγουν να εξομολογούνται μυστικά ο ένας στον άλλον και να έρχονται κοντά.

Το επόμενο πρωινό όμως η Αλίκη βρίσκει τη Ζωή στον καναπέ και πιστεύει ότι είναι μητέρα της. Ο Πέτρος αιφνιδιάζεται και προσφέρει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στη Ζωή για να παριστάνει για λίγο την μητέρα της μικρής.

Σαν Ψέμα: Δείτε το trailer από την πρεμιέρα της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Επικίνδυνο σχέδιο- Μία εν ψυχρώ δολοφονία τα ανατρέπει όλα

Πήρε θέση ο Βεζένκοφ για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Survivor 6-4 spoiler: Πόσες ασυλίες θα κερδίσουν Διάσημοι και Μαχητές;