Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε σήμερα, κοιτώντας την κάμερα, και αποδεικνύοντας πόσο καλός… δημοσιογράφος είναι, λέγοντας ότι «κάτι πρέπει να πει» όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής του Πρωινού του ΑΝΤ1 ανέφερε:

«Όπως γνωρίζετε, φαντάζομαι το μάθατε το σαββατοκύριακο, η Δούκισσα Νομικού δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή. Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Εγώ θέλω πραγματικά αν την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη μικρή αυτή συνεργασία που είχαμε και ειλικρινά να της ευχηθώ τα καλύτερα από εδώ και πέρα, ότι και να κάνει να το χαρεί και να περάσει πάρα πολύ καλά. Απ’ ότι διαβάσαμε θα είναι στον ΑΝΤ1, οπότε καλή επιτυχία σε ότι κάνει από εδώ και πέρα, το αξίζει. Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 γιατί εμπράκτως στηρίζει πάρα πολύ και αυτή την ομάδα και αυτή την εκπομπή. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Περίμεναμε από έναν έμπειρο δημοσιογράφο όπως είναι ο Λιάγκας περισσότερο ελιγμό στο κομμάτι αυτό. Όχι να μιλήσει σαν έναν «υπάλληλο» (καλά είναι, για τη νοοτροπία μιλάμε) που θέλησε απλά να το κάνει για να τελειώνει τη διαδικασία, που σίγουρα είναι επίπονη και θα του στοιχίσει.

Και εν πάσει περιπτώση ρε παιδιά αυτό το οικειοθελώς μην το αναφέρετε συνεχώς γιατί μπορεί να το πιστέψει και η ίδια η Δούκισσα! Για ποια οικειοθελής αποχώρηση μπορεί να μιλάμε όταν κάποιος σου ασκεί εργασιακό bullying και κάθε μέρα που είναι να πας στη δουλειά σου, βλαστημάς την ώρα και τη στιγμή;

Η Δούκισσα δεν είχε και καμία φοβερή καριέρα στην τηλεόραση, προφανώς και ήθελε να «χτίσει» αυτό το κομμάτι. Όμως δεν μπορεί ο καθένας να σου μιλάει σα να είσαι ο τελευταίος τροχός λες και σου έκανε χάρη που βρήκες… μεροκάματο! Ο Λιάγκας έχει το ελάττωμα να θεωρεί ότι όλοι είναι υποδεέστεροι και μόνο για εκείνον αξίζει κανείς να βλέπει πρωινό. Ο εγωισμός είναι ελάττωμα που πρέπει να δουλευτεί! Ωστόσο αυτό δεν μπορεί να γίνει στην πλάτη του Κυριακού και του Λεβέντη, που βρίσκονται μεν σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση με τα τερτίπια των παρουσιαστών, αλλά μπαίνουν στη διαδικασία να βγάζουν Δελτία τύπου για να καλύψουν τη συμπεριφορά του Λιάγκα! 

Γι αυτό ακριβώς ο παρουσιαστής, έριξε τόσο… σάλιο στον ΑΝΤ1 που ακόμα και εκείνοι πρέπει να τον… λυπήθηκαν!


Όλες οι ειδήσεις

Κατάρ 2022: Οι δέκα WAGS που θα σε κάνουν να παραμιλάς!

Ολυμπιακός: Γιατί χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς η υπόθεση Βρσάλικο

Η Φαίη Σκορδά στο πλευρό της Δούκισσας Νομικού: «Τώρα καταλαβαίνετε»