Ο Άγγελος πλέον είναι νεκρός στη σειρά Παγιδευμένοι. Η Αννα περπατάει μόνη και τρομαγμένη μέσα στη νύχτα. Ο Δημήτρης τη βρίσκει πρώτος. Τη ρωτάει τι έχει συμβεί και προσπαθεί να την αγκαλιάσει.

Εκείνη όμως κάνει πίσω φοβισμένη. Δείχνει να μην επικοινωνεί με το περιβάλλον. Δεν του μιλάει και δεν τον αφήνει να την πλησιάσει. Τη ρωτάει αν είναι καλά. Εκείνη συνεχίζει να μην απαντάει. Ο Ανδρέας λέει στους αστυνομικούς που είναι στο σημείο με τον Σταύρο να μην τους πλησιάσουν. Ο Δημήτρης σκεπάζει την Αννα σιγά-σιγά με το σακάκι του για να μην την τρομάξει. Tης δίνει να πιει λίγο νερό. Της εξηγει ότι δεν πρέπει να φοβάται και ότι θα είναι στο πλευρό της.

Η Άννα εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και να μη λέει κουβέντα. Ακολουθεί αργά βήματα. Την ίδια ώρα ο Σταύρος δίνει εντολή να ψάξουν τη γύρω περιοχή. Είναι σίγουρος ότι ο Άγγελος είναι κάπου εκεί κοντά, αφού ακόμη δεν γνωρίζε πως έχει δολοφονηθεί. Ο Ανδρέας βρίσκει το αυτοκίνητο του δράστη.

 

Πατάει ένα κινητό. Είναι της Άννας. Το αναγνωρίζει. Λίγο αργότερα ενημερώνουν εκείνον και τον Σταύρο ότι στο δάσοs βρίσκεται το πτώμα ενός άντρα σκοτωμένου από σφαίρα.

Είναι του Άγγελου. Δίπλα του βρίσκουν το όπλο του εγκλήματος.

Ο Δημήτρης πηγαίνει την Άννα στο νοσοκομείο όπου την εξετάζουν εξωνυχιστικά. Κρατούν τα ρούχα της για ανάλυση και παίρνουν δείγμα από παντού.

Μετά την εξέταση την πηγαίνουν για τομογραφία. Αργότερα της δίνουν ηρεμιστικά για να κοιμηθεί. Το πρωί η Άννα ξυπνάει. Ο Δημήτρης είναι πάντα δίπλα της. Της λέει να μη φοβάται γιατί είναι δίπλα της. Εκείνη απαντά με δυσκολία ότι δεν θυμάται τίποτα. Αυτά είναι τα λόγια της και πέφτει κλαίγοντας στην αγκαλιά του. Την ίδια ώρα βγαίνουν τα αποτελέσματα από τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στο όπλο. Είναι της Άννας. Ο Ανδρέας πηγαίνει συνοδεία αστυνομικών στο νοσοκομείο.

Ο Δημήτρης ζητεί εξηγήσεις. Εκείνος του λέει ότι πρέπει να συλλάβει την Άννα ως ύποπτη για το φόνο του Άγγελου γιατί αυτή είναι η εντολή εισαγγελέα.

Ο Ανδρέας απευθυνόμενος στην Αννα, της λέει με τρεμάμενη φωνή συγνώμη και ότι είναι αναγκασμένος να το κάνει…

Παγιδευμένοι: Δείτε απόσπασμα από προηγούμενο επεισόδιο του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Έτσι μπαίνει τέλος στο «ειδύλλιο» Ειρήνης και Φίλιππου-Αυτός θέλει να βγάλει από τη μέση τον Δημοσθένη

Σεισμός: Συνεχίζεται η ανησυχία από τους σεισμολόγους – «Δε γνωρίζουμε αν αυτός ήταν ο κύριος σεισμός»!

Σασμός: Ο Ευθύμης φέρνει τον χωρισμό σε Μαθιό-Βασιλική!