Οι Παγιδευμένοι είναι η νέα αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1 η οποία έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού με τις συνεχείς εξελίξεις και το άλυτο μυστήριο που είναι το κεντρικό της θέμα.

Την ώρα που άγνωστοι απειλούν την οικογένεια του Δημήτρη αλλά και αφού η Άννα μαθαίνει τι έκανε η αδερφή της το βράδυ της δολοφονίας νέες εξελίξεις έρχονται για να ανατρέψουν τα πάντα.

Ο Δημήτρης και η Άννα ανακαλύπτουν ότι ο Άγγελος είναι αυτός που σκότωσε τη Μυρτώ. Η Άννα είναι σοκαρισμένη από την αποκάλυψη ότι ο καλύτερος φίλος της και συνεργάτης της είναι ο φονιάς της αδερφής της.

Τα στοιχεία όμως για το κατηγορητήριο δεν είναι επαρκή και έτσι οι δυο τους ξεκινάνε έναν αγώνα για να λάμψει η αλήθεια και να δικαιωθεί η Μυρτώ.

Ο Δημήτρης ζητάει τη βοήθεια του παππού του Γεράσιμου ο οποίος βρίσκεται μέσα στη φυλακή. Η επίσκεψή του μάλιστα γίνεται κρυφά από τον πατέρα του.

Ο Αλέκος στήνει το τέλειο άλλοθι για τον Άγγελο. Την ίδια ώρα ο Ανδρέας έχει ευχάριστα νέα για τον Θοδωρή. Τα στοιχεία του αποδεικνύουν ότι ο Θοδωρής ήταν αλλού τη στιγμή της δολοφονίας και έτσι αφήνεται ελεύθερος.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο πατέρας της Άννας, Κοσμάς παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Ταυτόχρονα, ο Αλέκος ενοχοποιεί τον γαμπρό της Άννας, Νίκο βάζοντας ένα σκουλαρίκι της Μυρτώς σπίτι του.

Ο Κοσμάς παγιδεύει τον Θοδωρή σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο και απειλεί να τον σκοτώσει. Εκείνος προσπαθεί να αποδράσει και πάνω στη μάχη που δίνεται ο Κοσμάς πέφτει νεκρός από τα χέρια του.

Παγιδευμένοι: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Δευτέρας 3/10