Παγιδευμένοι σε ένα έγκλημα με στοιχεία που έρχονται συνεχώς στο φως και ανατρέπουν τα πάντα! Η σειρά του ΑΝΤ1 που προβάλλεται από Δευτέρα έως Τετάρτη στις 22:00, φαίνεται να έχει αρχίσει να κερδίζει το κοινό αλλά ακόμα είναι νωρίς για να κάνουμε προβλέψεις.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς  ο Κοσμάς υποψιάζεται ότι η Άννα είναι η δικηγόρος του φονιά της κόρης του. Τι θα κάνει όταν οι υποψίες του επαληθευτούν;

Ο Δημήτρης και η Άννα θα κληθούν ύστερα από μία σειρά τρομερών αποκαλύψεων να αντιμετωπίσουν ηθικά και πρακτικά διλήμματα.  Αυτά όμως ακριβώς τα διλήμματα θα είναι που θα υψώσουν και εμπόδια ανάμεσά τους!

Η Άννα μαθαίνει τι έκανε η αδερφή της το βράδυ που δολοφονήθηκε κι αυτή η σκληρή αλήθεια την φέρνει αντιμέτωπη με τον Δημήτρη. Στο μεταξύ ο Θοδωρής κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του μετά από μια απόπειρα εναντίον του. Ποιος είναι αυτός που θέλει να τον βγάλει από τη μέση και κυρίως γιατί το έχει βάλει σκοπό;

Στο μεταξύ μπορεί όλα να δείχνουν ότι ο δρόμος για την αλήθεια είναι κλειστός… μία ανακάλυψη της Άννας θα ανοίξει καινούρια μονοπάτια… πιο δύσκολα και πιο επικίνδυνα. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Δημήτρης Μαρκέτος) και η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ (Άννα Ροδίτη).

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

 

Όλες οι ειδήσεις

Love Island: Το Instagram της Χριστίνας Μητσάκου θα σας συναρπάσει- Από κορμί… κορμάρα!

Fuel Pass: Τότε λήγει η ψηφιακή κάρτα για την επιδότηση καυσίμων!

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο πρώην εραστής της Ευαγγελίας αποκαλύπτει στοιχεία ενοχής γι’ αυτά τα άτομα