Μία στιγμή αρκεί προκειμένου να έρθουν τα πάνω κάτω στη ζωή όλων και στη σειρά Παγιδευμένοι, το γεγονός ότι η Μυρτώ είναι η κοπέλα που βρέθηκε δολοφονημένη έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένειά της. Η Ειρήνη είναι σε άρνηση ενώ όλοι θρηνούν στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1.

Είναι απορίας άξιο αν θα δεχτεί την αλήθεια ενώ στο μεταξύ, στη φυλακή ο Θοδωρής είναι σε κακή κατάσταση, κάτι που αναγκάζει την Άννα και τον Δημήτρη να βάλουν τα δυνατά τους όσο πιο πολύ μπορούν για να βρουν τον αληθινό ένοχο στη σειρά του ΑΝΤ1.

Απέναντί τους όμως είναι ο Σταύρος που προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους ξεσκεπάσει και να αποδείξει ότι αναμειγνύονται στις έρευνες.

Ωστόσο τα όσα θα αποκαλύψει στη σειρά Παγιδευμένοι, θα είναι καταστροφικά για την Άννα αφού η ίδια θέλει να κρύψει από όλους και ειδικά από τον Κοσμά ότι αυτή είναι η δικηγόρος του υπόπτου για τη δολοφονία της αδελφής της.

Και όσο οι μέρες περνούν, η δικηγόρος και ο εισαγγελέας έχουν ρίξει το βάρος των ερευνών τους στην κρυφή ζωή της Μυρτώς, την οποία περιβάλλει ένα πέπλο μυ-στηρίου. Ωστόσο, τα μυστικά της άτυχης κοπέλας αρχίζουν να ξετυλίγονται και οι υποψίες στρέφονται στον κρυφό εραστή της. Τα στοιχεία, όμως, που έχουν στα χέρια τους ο Δημήτρης και η Άννα είναι ελλιπή και δεν αρκούν για να τον ενοχοποιήσουν και να τον αναγκάσουν να οδηγηθεί για ανάκριση.

Όμως στο αστυνομικό τμήμα καλείται να καταθέσει ο πατέρας της νεαρής δικηγόρου, ο Κοσμάς ο οποίος ίσως βοηθήσει με τα όσα ξέρει για το παιδί του.

Τότε είναι που η Άννα θα γίνει μάρτυρας της ανάκρισης του πατέρα της, και θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία ακόμη αλήθεια για τη Μυρτώ, την οποία όμως δεν  μπορεί να διαχειριστεί.

Η κατάθεσή του θα είναι πραγματικά κεραυνός εν αιθρία αφού θα αποκαλυφθεί ότι γνωρίζει πολλά περισσότερα από όλους τους άλλους.

Κι ενώ οι έρευνες, οι καταθέσεις και οι ανακρίσεις συνεχίζονται, ο εραστής της Μυρτώς αντιλαμβάνεται πως είναι θέμα χρόνου να τον καλέσουν κι εκείνον για ανάκριση και προσπαθεί να διαφύγει στο εξωτερικό.

Στο μεταξύ όλο και περισσότερα στοιχεία που έρχονται στο φως αποδεικνύουν ότι ο Θοδωρής είναι αθώος αλλά έχει πέσει θύμα μίας σκληρής πλεκτάνης. Όμως μία αποκάλυψη για τηη κρυφή ζωή του θα φέρει τα πάνω κάτω και η εμπιστοσύνη του Δημήτρη στο πρόσωπό του θα δοκιμαστεί για ακόμα μία φορά.

Άρα θα πρέπει να μιλήσει και μάλιστα γρήγορα για όσα είναι σε θέση να γνωρίζει!

Παγιδευμένοι: Δείτε το σημερινό τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

GNTM: Η εκνευρισμένη Σοφία Χατζηπαντελή θέλει Κύπρια νικήτρια- Και η Ματίνα Παγώνη στο διαγωνισμό;

Τηλεθέαση: Σαρώνει ο Σασμός, ανεβαίνει το GNTM – Τι έκαναν Γη της Ελιάς, Παράδεισος των κυριών

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Θοδωρής ψάχνει τραγουδίστρια