Η αγαπημένη σειρά της ΕΡΤ1 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο επανήλθε με τον τρίτο κύκλο με νέα πρόσωπα, περισσότερες ανατροπές, περιπέτειες, ξεκαρδιστικές καταστάσεις και πολλές εκπλήξεις μας επιφυλάσσουν και φέτος οι αγαπημένοι μας ήρωες. Τι σχέση έχει, μια πηγή με μαγικό νερό, ένα βράδυ της Αποκριάς που οι Πλατανιώτες δεν θέλουν να θυμούνται, ένα αυθεντικό αβγό Φαμπερζέ κι ένα κοινόβιο μ’ έναν τίμιο εφοριακό και έναν… ψυχοπαθή στη σειρά της ΕΡΤ1;

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς ο Πετράν τρέχει και δεν φτάνει να βρει το σωστό αυγό, μιας και ο Εγκέφαλος, είναι ιδιαίτερα πιεστικός και τον στριμώχνει όλο και περισσότερο, ενώ η Σύλβια αποφασίζει να μην κάτσει άλλο με σταυρωμένα τα χέρια και στρέφεται ενάντια στους Πλατανιώτες. Στο πλευρό της πάντα να δίνει χείρα βοηθείας η Καλλιόπη.

Η Κατερίνα με τον Παναγή είναι στη διαδικασία εύρεσης υλικών για την ανακαίνιση, ενώ ο Κανέλος με τον Τζώρτζη ψάχνουν τρόπο να ξεπεράσουν τη Χρύσα και περνάνε παρέα τα πέντε στάδια του πένθους.

Ο Θοδωρής από την άλλη κάνει οντισιόν, για να βρει τραγουδίστρια και να αντικαταστήσει την Αγγέλα, ενώ στο μεταξύ η Βαλέρια προκειμένου να δικαιολογήσει την παρουσία της στον Πλάτανο κάνει την… μετανιωμένη στον παπά.

Θα βρουν τρόπο οι τρεις… καμπαλέρος του Πλατάνου να διώξουν τους κοινοβιακούς; Τι «δώρο» θα στείλει ο Εγκέφαλος στον Πετράν και τι υποψιάζεται ο Τυμπανιστής για τα αυγά που… αγνοούνται;

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Δείτε απόσπασμα της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Viral: Πήγε σε συναυλία του David Guetta και συνάντησε τους Μέσι, Σουάρες και Φάμπρεγας! (vid)

Γλυκάνισος: Ο Καρίμ ανακρίνει άγρια τη Ραζάν – Πληρωμένοι ψευδομάρτυρες εναντίον του Στρατή

Παγιδευμένοι: Ο κρυφός εραστής της Μυρτώς πίσω απο τον φόνο της;