Ο Άγγελος φροντίζει να αναστατώσει τις ζωές όλων όσων πιστεύει ότι τον έχουν βλάψει ή υποτιμήσει στη σειρά Παγιδευμένοι. Η Ειρήνη ζητά συγγνώμη από την κόρη της, ενώ Άννα και Δημήτρης έρχονται αντιμέτωποι σε νέα υπόθεση.
Κλεισμένος στο κελί του, ο Άγγελος προσθέτει το όνομα της μητέρας του στη λίστα με τα άτομα που σκοπεύει να εκδικηθεί… Και ενώ οι δρόμοι της Άννας και του Δημήτρη έδειχναν να χωρίζουν μετά την εξιχνίαση της δολοφονίας της Μυρτώς, η δικηγόρος και ο εισαγγελέας βρίσκονται αντιμέτωποι σε μια νέα υπόθεση.

Στο μεταξύ, η αδελφή της Υβόννης, η Κλειώ, επισκέπτεται τον ανιψιό της στη φυλακή. Εκείνος, ποντάροντας στο μίσος που ξέρει πολύ καλά πως τρέφει η θεία του για τον πατέρα του, της ζητά να αναλάβει την υπεράσπισή του. ‘Ετσι, πολύ σύντομα η Κλειώ συναντιέται με την Υβόννη και τον Αλέκο και τους δίνει έναν φάκελο, ο οποίος περιέχει τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι εκείνος έστησε την καριέρα του πάνω σε ένα ψέμα, αφού το πτυχίο του είναι πλαστό. Παράλληλα, ένα δέμα που λαμβάνει ο Δημήτρης φέρνει νέα ρήξη στη σχέση του με την Άννα. Το σχέδιο του Άγγελου στη σειρά του ΑΝΤ1 μόλις ξεκίνησε και οι αποδέκτες του μίσους του θα είναι πολλοί…
Η Ειρήνη, γνωρίζοντας πια τον πραγματικό δολοφόνο της Μυρτώς, πηγαίνει στο γραφείο της Άννας για να της ζητήσει συγγνώμη που την κατηγόρησε άδικα… Παρόλο που το κλίμα μεταξύ τους φτιάχνει, η Άννα επιμένει πως δεν μπορεί ακόμα να επιστρέψει στο σπίτι τους. Η αστυνομία βρίσκει το αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει ο Κοσμάς και μέσα το πορτοφόλι του. Έτσι ενημερώνουν την οικογένειά του η οποία αρχίζει να ανησυχεί ότι κάτι κακό μπορεί να έχει συμβεί.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου της Δευτέρας

Όλες οι ειδήσεις

Eurovision: Ανατροπή με τον παρουσιαστή-«Όχι» από τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Ολυμπιακός: Στον αέρα δύο παίκτες – Βλέπουν την έξοδο – Πρόβλημα η Νότιγχαμ

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Έξαλλη η Καίτη με τον Ηλία-Μπλεξίματα με γιατρούς ο Μπάμπης