Μετά τη φυλάκιση του Άγγελου στη σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, οι δρόμοι του Δημήτρη και της Άννας χωρίζουν. Αν και δεν το παραδέχονται, λείπει ο ένας στον άλλο. Ώσπου αναλαμβάνουν μία νέα υπόθεση και βρίσκονται ξανά αντιμέτωποι.

Ο Σπύρος θέλει να «ξεφορτωθεί» το πτώμα του Κοσμά από το πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του, όμως διαπιστώνει ότι αυτό έχει… ήδη εξαφανιστεί και τώρα μπαίνει σε νέες περιπέτειες… Η Υβόννη επιβεβαιώνει στον Σταύρο πως όσα ισχυρίστηκε ο γιος της στο δικαστήριο είναι αλήθεια!
Η Ειρήνη και η Χρύσα Ροδίτη μαθαίνουν ότι ο Άγγελος σκότωσε τη Μυρτώ και αισθάνονται τύψεις, επειδή αδίκησαν την Άννα. Την ίδια ώρα, εκείνη, με τη βοήθεια παντα του Δημήτρη, καταφέρνει να βρει τα αποδεικτικά στοιχεία που «δένουν» την κατηγορία του Άγγελου, ο οποίος τελικά οδηγείται στη φυλακή. ‘Υστερα από αυτό οι δρόμοι του Δημήτρη και της Άννας χωρίζουν…

Ο Άγγελος βλέπει στην τηλεόραση τον πατέρα του να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους κρατώντας από το χέρι τη μητέρα του. Σίγουρος ότι και αυτή τον έχει «πουλήσει», τη βάζει στη λίστα με όσους σκοπεύει να εκδικηθεί…

Ο Γεράσιμος δίνει στον Σπύρο να καταλάβει ότι γνωρίζει για τη δολοφονία του Κοσμά και τον κρατά στο χέρι. ‘Ετσι, εκείνος δεν έχει άλλη επιλογή από το να του επιτρέψει να μείνει στο σπίτι του.

Η νέα υπόθεση που αναλαμβάνει η Αννα, η οποία μάλιστα θυμίζει πολύ την υπόθεση της Πάτρας με τον θάνατο των τριών μικρών κοριτσιών, τη φέρνει… αντιμέτωπη με τον Δημήτρη. Η αδελφή της Υβόννης, η Κλειώ, συναντιέται στη φυλακή με τον ‘Αγγελο. Εκείνος, γνωρίζοντας το μίσος που τρέφει για τον πατέρα του, της ζητά να γίνει η δικηγόρος του. Η Ειρήνη επισκέπτεται στο γραφείο της την Άννα και της ζητά συγγνώμη. Μητέρα και κόρη αγκαλιάζονται και τα ξαναβρί-σκουν, όμως η Άννα τής λέει ότι δεν είναι ακόμα έτοιμη να επιστρέψει στο σπίτι.

Η θεία του Θοδωρή τού κάνει δώρο ένα μεταχειρισμένο κινητό. Όταν το παίρνει στα χέρια του, βλέπει ότι υπάρχει μέσα μία φωτογραφία του μαζί με τον πατέρα της Άννας από τη μέρα που τον σκότωσε. Μία ανήλικη κοπέλα φτάνει στο αστυνομικό τμήμα κατηγορούμενη για κλοπή και ζητά τον Ανδρέα. Όπως του εξηγεί, είναι κόρη μίας πρώην συντρόφου του. Ο Ανδρέας ανακαλύπτει ότι ο εισαγγελέας Σταύρος Μαυρίδης το βράδυ της δολοφονίας ήταν με τον Χατζή σε ένα νοσοκομείο και ο Δημήτρης αποφασίζει να του μιλήσει. Έτσι ο Σταύρος αναγκάζεται να του αποκαλύψει το μεγάλο του μυστικό… Οι εξηγήσεις του τον καλύπτουν, μόνο που η Άννα μαθαίνει την πληροφορία και την ψάχνει περισσότερο, κάτι που τη φέρνει σε νέα αντιπαράθεση με τον Δημήτρη.

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Φραντσέσκο Τόττι: Αυτή είναι η γυναίκα που του πήρε τα μυαλά και τα… λεφτά

Η ΡΑΕ αδειάζει την κυβέρνηση: 57% ακριβότερο το ρεύμα με τη νέα τιμολόγηση που υποτίθεται θα «χτυπούσε» την ακρίβεια!

Σασμός: Παντρεύονται Βασιλική – Μαθιός – Αναβιώνει το πάθος Αιμιλίας – Παύλου