Η Κλειώ στη σειρά Παγιδευμένοι, πηγαίνει αποδεικτικά στοιχεία στον Σταύρο ότι δεν ήταν εκείνη που δηλητηρίασε τον Άγγελο στη φυλακή και μαθαίνει τα νέα του θανάτου τον ανιψιού της. Πηγαίνει και βρίσκει τον Αλέκο. Τον κατηγορεί ότι εκείνος έβαλε να της κλέψουν το βιβλίο και να το δηλητηριάσουν προκειμένου να έχει με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια!

Εκείνος της λέει ότι η φαντάσια της οργιάζει αφού πρόκειται για τον ίδιο του τον γιο! Παραδέχεται ότι δεν ήταν καλός πατέρας για τον Άγγελο αλλά δεν τον σκότωσε εκείνος.

Της λέει ότι τον βοήθησε να το σκάσει και ότι εκείνος είναι πιο ειλικρινής απο την ίδια! Ωστόσο τη στιχομυθία  την ακούει και ο βοηθός του. Η Υβόννη που δεν αντέχει άλλο το μαρτύριο που περνάει, του φωνάζει ότι αν δεν τον βοηθούσε να το σκάσει, ο γιος της δεν θα είχε πεθάνει και  πρέπει να μπει στη φυλακή.

Εκείνος την αγνοεί επιδεικτικά και με ειρωνικό ύφος απευθύνεται στην Κλειώ λέγοντάς της ότι αφού είναι τόσο συμπονετική, να γίνει δικηγόρος αυτού του δύστυχου ζευγαριού και να βρει ποιος το έκανε. Εκείνη με θυμό του απαντά ότι θα είναι στην κηδεία του ανιψιού της και μετά θα γυρίσει στο σπίτι της.

Ο Δημήτρης πηγαίνει στο σημείο του φόνου για να βρει έστω και κάτι που θα τον οδηγήσει σε ένα διέξοδο. Εξετάζει τα πάντα εξονυχιστικά με την καθοδήγηση της σήμανσης. Ο Σταύρος του τηλεφωνεί λέγοντας του ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να είναι εκεί γιατί είναι ο σύζυγος τηυ υπόπτου.

Την ίδια ώρα η υπόθεση βγαίνει στη δημοσιότητα και ο Αλέκος κάνει δηλώσεις εναντίον της Άννας αναφέροντας ότι ήθελε εκδίκηση αλλά έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και θα τιμωρηθεί.

Ωστόσο όλα τα στοιχεία ταιριάζουν και καίνε την Άννα που θα προφυλακιστεί και θα πάει σε δίκη. Ο Δημήτρης για πρώτη φορά της λέει πόσο την αγαπά.

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Ο Λευτέρης φυγαδεύει την μητέρά του-Ο Ευθύμης τον κυνηγά!

Bόμβα: Εκεί πάει ο Χουάνγκ με 20.000.000!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ποιος φέρνει δυστυχία στην Γεωργία-Η Βικτώρια προκαλεί και πάλι!