Το βίντεο στο οποίο ο Άγγελος ομολογεί στη σειρά Παγιδευμένοι, ότι οργάνωσε ο ίδιος τη δολοφονία του είναι πια στα χέρια του Σταύρου, ο οποίος διατάζει την αποφυλάκιση του Αλέκου. Εκείνος επιστρέφει στο σπίτι του με… άγριες διαθέσεις και αιφνιδιάζει την Υβόννη, η οποία πίστευε ότι είχε γλιτώσει οριστικά από αυτόν. Βλέποντάς τον τώρα μπροστά της, πανικοβάλλεται και του ορκίζεται ότι η Άννα την έβαλε να πει ψέματα προκειμένου να τον κλείσουν στη φυλακή.

Η δίψα του για εκδίκηση μεγαλώνει και, όταν η Αγγελική Ρούσσου του τηλεφωνεί για να τον καλέσει στην Ασφάλεια, ετοιμάζεται για την αντεπίθεσή του. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να προετοιμάσει το ζεύγος Χατζή για αυτό που θα ακολουθήσει. Η Αγγελική τους δείχνει το επίμαχο βίντεο και έτσι μαθαίνουν επιτέλους την αλήθεια για το θάνατο του γιου τους.

Ο Αλέκος αδυνατεί να πιστέψει το πόσο μακριά έφτασε ο Άγγελος για να εκδικηθεί, ενώ αντίθετα η Υβόννη καταρρέει στη σκέψη ότι έβαλε μόνος τέλος στη ζωή του. Το βαθύτερο μήνυμα του βίντεο, βέβαια, είναι άλλο, όμως για την ώρα κανείς δεν το αντιλαμβάνεται, εκτός από τον Δημήτρη, ο οποίος, παρακολουθώντας το ξανά και ξανά, καταλαβαίνει ότι ίσως η απειλή να έχει σχέση με τον πατέρα της Άννας…

Πράγματι, λίγο αργότερα ο Άκης τηλεφωνεί στον Αλέκο από τη φυλακή και του ζητά να αναλάβει την εκπροσώπησή του. Εκείνος φυσικά αρνείται, μέχρι που ακούει τι έχει να του προτείνει ο νεαρός ως αντάλλαγμα: ένα μυστικό που θα τινάξει στον αέρα τον Δημήτρη, την Άννα και τις οικογένειές τους!

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: «Έχω κλάψει…έχω απογοητευτεί»

Το γκολ στην Τούμπα ήταν η δικαίωση της ΑΕΚ και του Αλμέιδα με τον Αραούχο!

Ελληνική Showbiz – Gossip: Η Αστυνομία του Survivor, τα μαγειρέματα του MasterChef και ο Bachelor Πρίαμος