Ο Νίκος ζητάει από τον Χατζή να αναλάβει το διαζύγιό του από τη Χρύσα στη σειρά Παγιδευμένοι και να ζητήσουν την επιμέλεια της Λίνας. Ο Αλέκος δέχεται υπό έναν όρο: να τον βοηθήσει να τσακίσουν μαζί την Άννα. Του ζητάει να μαζέψει στοιχεία για τις κινησεις της, ώστε να τους εξοντώσουν όλους. Ξέρει ότι ο Νίκος θέλει να εκδικηθεί τη Χρύσα και του δίνει έτσι την ευκαιρία.

Ο Δημήτρης αποφεύγει την Άννα, που, ανυποψίαστη, φτιάχνει χαρούμενη το σπίτι τους και τον πιέζει να έρθει να το δει. Εκείνος, καταρρακωμένος, αποφασίζει να της μιλήσει, βλέποντάς την όμως τόσο ενθουσιασμένη, κάνει πίσω…
Ο Σπύρος με τον Ανδρέα και τον Γεράσιμο φτάνουν στο κοντέινερ. Βρίσκουν όμως το λουκέτο σπασμένο, ενώ ο Θοδωρής δεν είναι εκεί. Από το αίμα που υπάρχει στον χώρο καταλαβαίνουν ότι έχει προηγηθεί μάχη. Ειδοποιούν αμέσως τον Δημήτρη, ο οποίος φεύγει χωρίς να έχει προλάβει να πει τίποτα στην Άννα. Λίγο αργότερα φτάνει εκεί και βάζει τις φωνές στον πατέρα του και στον παππού του, σίγουρος πως αυτοί φυγάδευσαν τον αδελφό του.

«Εγώ τον έφερα εδώ και τον άφησα. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι έγινε» επιμένει ο Γεράσιμος. Βλέποντας όμως το υλικό από τις κάμερες, εντοπίζουν το άτομο που παρακολουθούσε τον Θοδωρή και είναι σίγουροι πως ο συγκεκριμένος νεαρός έχει άμεση σχέση με την εξαφάνισή του.
Καθώς ο Δημήτρης δεν απαντά στις τηλεφωνικές της κλήσεις, η Άννα πηγαίνει στο γραφείο του να τον βρει. Η γραμματέας τον την ενημερώνει πως δεν έχει πάει καθόλου εκεί. Καθώς φεύγει, πέφτει πάνω στον Αλέκο και τον Δαμιανό, οι οποίοι μόλις έχουν βγει από το γραφείο του Σταύρου. Φεύγοντας η Άννα από το δικαστικό μέγαρο, την πλησιάζει ο Αλέκος και της λέει: «Ολοι σού έκρυβαν την αλήθεια! Ο Σταύρος και οι φίλοι τον, ο Σπύρος, ο Ανδρέας και, το σημαντικότερο, ο αγαπημένος σου ο Δημήτρης! Ξέρεις ποιος σκότωσε τον πατέρα σου; Ο Θοδωρής! Ξέρεις ποιος κάλυψε αυτό το έγκλημα για μήνες; Ο διοικητής Σπύρος Μαρκέτος!».

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Εύα Αντωνοπούλου: Τέλος από τον ΣΚΑΪ; Εκεί πάει

Μελισσανίδης: «Ειδοποίησα με το γήπεδο της ΑΕΚ»

Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή με την προβολή της σειράς